Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: glavobolja

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno glavobolja

imam u zadnje vrijeme uzasne glavobolje 17tj trudnoće.u početku sam mislila da je od povišenog tlaka sto se znalo dogoditi međutim sad je ok ili malo povišen.sta smijem popiti od tbl ili nekih prirodnih stvarčica?pokusala sam naći temu znam da je negdje bila ali bas neuspijevam nefunkcioniram najbolje

štrumpf avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

I ja sam imala užasne glavobolje u prvom tromjesečju. U početku nisam uzimala ništa, mislila sam proči će, ležala bih cijeli dan u krevetu, mazala s eteričnim uljem mente (2-3 kapi), povračala svakih 15 minuta i čekala da prođe... i prolazilo je jedva i nikako. Kad sam vidila da nema smisla počela sam uzimati lekadole. Inače sam zbog e.coli uzimala antibiotike pa sam mislila ako neće bit ništa od njih neće ni od lekadola. Kad sam vidila da pomaže na prvi znak boli bih uzela lekadol jer ako bih čekala počela bih povračat i bol ne bih prestajala...

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Magnezij.... inače sam sklona jakim migrenama.... preporučuju magnezij (najbolje šumeći, ali kažu ne u trudnoći)
    Pitaj u ljekarni za magnezij za trudnice.... neki koji brzo djeluje... popij na prvi signal da bi moglo krenuti... kasnije ne pomaže...
    Ne znam zašto magnezij.... meni pomogne....

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

melange

i još...

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...lja+trudno%E6a

cure, odaberite jedan i postajte na njemu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •