idu lijepi dani, proljeće, lakše je uz druge. Predlažem druženje svim usamljenim mamama sa djecom, naravno, u Maksiću, ako ste iz Zg. Ja svečano obećavam da ću se do Maksića doturiti iako nemam auto i Bundek mi je puno bliži.
idu lijepi dani, proljeće, lakše je uz druge. Predlažem druženje svim usamljenim mamama sa djecom, naravno, u Maksiću, ako ste iz Zg. Ja svečano obećavam da ću se do Maksića doturiti iako nemam auto i Bundek mi je puno bliži.
Evo i mi bi se družili sa svim usamljenim mamama i djećicom . Mi smo danas malo loše volje odnosno jan -renato je cendrav a meni je loše pa nema snage za ništa.
Mmice javite kada bi se toćno održalo to druženje a možda bi bilo super da to pređe u naviku .![]()
![]()
![]()
![]()
elin, i meni je bundek blizu. Ali i Maksimir je ok.
Ma baš odlična ideja!! Kad ćemo?? Evo baš sam provjerila prognozu, i za subotu je najavljeno baš krasno vrijeme
http://www.weatheronline.co.uk/Croatia/Zagreb.htm
Glasam za Maxić jer je mrvicu manja gužva nego na Bundeku, ali sam i za druge dogovore :D
nama odgovara Maksać imamao direktni tramvaj do tamo i jako mi se sviđa parkić :D :D :D :D
može cure, ja sam za. Subota ako je lijepo vrijeme Maksić. A imaju i bolji park za manju djecu od onog na Bundaču.
Gdje ćemo se naći u maksaću predlažem da se sakupimo na ulazu u park pa prošetamo do parkića da se ne tražimo po parku .![]()
![]()
u koliko sati bi se našli , ja predlažem poslije podne oko 16.00 ako ima netko bolji prijedlog može i ranije.vlatkapeno prvotno napisa
Mi popodne ne spavamo, pa nam je 16h OK.
Hoćemo nositi kakav znak raspoznavanja, obući nešto crveno?
o.k. je. Neka MUBM dođe po malu u Maksić ili ću malo kasniti im, već ću nekaj dogovoriti. Zakaj crveno: kao krv, suze i![]()
?
nemam pojma zakaj mi je crveno palo na pamet, mislim da je tak nekaj bilo u seriji 'Alo, alo' - oni su mi bili baš genijalni
![]()
meni ful odgovara crvena boja meni su ionako mnogi rekli da mi crvena boja dobro stoji čak sam od jedne drage osobe dobila nadimak "žena u crnevom "
Mom malenom i meni isto odgovara subota u 16.00 veselim se druženju sa vama , dobro će mi doči .
Ps Nadam se da će ova druženja postati neka vršta rutine barem na mjesećnim osnovama .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
imam problem. nemam ništa crveno, al nema veze jer tak i tak ove subote idem frizeru pa ću ovo druženje preskočiti.
mislim da ćemo moći i bez tebe iako mi je žao i žao mi je što neću vidjeti ljepoticu sa avataragitulja prvotno napisa
Iako, mogla si i odgoditi odlazak frizeru, nije valjda frizura u takvoj komi?
ma za crveno nebitno![]()
gitulja, al te okice sa tvog avatara... nadala sam se vidjeti ih uživo
osipa se društvo... tko zna još do subote- al cure, bit će krasno vrijeme i šteta je biti u zatvorenom, svima nam treba sunca
elin i vlatkapeno, dovodite svoje? Moja ljubičica i ja ćemo sigurno biti tamo. Hoće nam se još tko pridružit?
ja sam za sada definitivno in, a i moja ljepotica, vidjet ćeš je kao slikica je. U petak imamo cijepljenje pa se još javim.![]()
mi smo definitivno in i obavezno dolazimo , željela bih vas upoznati. :D :D :D :D :D :D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nemoj se kladit, bila sam zadnji put prije 2 tjedna. Al onda se Gita šišala. A ja prije 2-3 mjeseca. Nikako da uskladim subotu kad mi radi frizerka i kad ju tata može čuvati. Oči ćemo dofurati slijedeći put, skupa s trepavicama koje idu pola metra ispred nas.elin prvotno napisa
curke jel još uvijek stoji dogovor za sutra u maksaću u 16.00 . Sada gledala prognozu kažu sunćano i temp do 15 stupnjeva . Vrijeme bi bilo super za druženje u Maksaću samo se nadam da ćemo moj sinko i ja biti malo zdraviji , nešto nas ulovila virozica .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vlatkapeno, nadam se da ćete se oboje uspješno othrvati virozi i da budete sutra uspjeli doći. moja ljubičica i ja budemo kod gl.ulaza u 16h. elin, i tebi i tvojoj ljepotici se nadamo.
![]()
drage moje mamice evo mi se javljamo , malenom i meni je bolje iakao još malo kašljucamo ali to nije razlog da se danas ne vidimo sa vama . Meni je jućer došla vještica i sve me boli ko vrag no ni to nije prepreka za druženje sa vama drage moje . Maznut ću jedan lupocet da mi ublaži bol i mi dolazimo jedva ćekam :D :D :D :D
Voljela bi na ova druženja postanu tradicija .![]()
![]()
![]()
![]()
A mene zanima ko je bio i kako vam je bilo?![]()
maslačkice na žalost sastanak se nije održao s obzirom da smo svi pomalo bubani. Nadam se da ćemo uskoro organizirati novo druženje pa da se svi okupimo i lijepo zabavimo .
E da ne zaboravim danas sam imala jako divan dan od samog poćetka , iako je moje zlato predveće zakurilo 38.1 ja sam super , zahvaljujući jednoj meni ajko dragoj osobi. :D :D :D :D :D :D :D :D :D
i treba se okružiti osobama koje na nas pozitivno utječu i šire optimizam!
Drage moje !
Evo da vam se malo javim danas sam jako dobre volje , ma to me drži još od jućer kada me probudio jedan predivan sms meni drage osobe , ta ista osoba me i jutros probudila ponovo predivnim sms-om . Stvarno mogu dragom bogu zahvaliti da mi je poslao tu osobu u moj život , od kada njega poznajem moj život se promijenio naravno na bolje a pogotovo sada kada sam solo sa svojim sinom ta osoba mi još više daje podrške .
Danas smo se čuli dva puta , naravno suze su mi došle na oći a u srcu mi gorio plamen . neznam koliko me možete razumijeti ali ta osoba me može dići iz ponora depresije i tuge.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vlatkapeno, jako mi je drago zbog tebe. super je da ti se pojavila nova osoba u životu, i to baš sad kad ti to treba i pruža novu snagu i pozitivizam. netko je prije napisao da poslije kiše dolazi sunce, i evo, na tebi se to već dokazuje![]()
inače, mene dere gripa, pa sam malu zlifrala k svojima. ali nije bila sretna. do sad je bez problema spavala kod baka i deda (i BM-ovih i mojih), ali otkad je BM otišao, postala je još više vezana za mene i teško podnosi odvajanja, kao da se boji da će ostati i bez meneTak je jako plakala i nije htjela ići da ju je moja stara morala odnijeti
.
darga moja dosesty ma i mj maleni je u zadnje vrijeme kao mali priljepak na meni ali sda je to vezano uz gripu koja ga je nakon mene shrvala , zklato moje malo već treći dan kuri 38.1 . Evo sinoć nisma oak sklopila što zbog maloga što zbog telefonskog razgovoar sa jednom meni dragom osobom koaj mi je velika podrška u svemu .
Sutra ujutro maloga vodim kod pedića da ga malo pogleda iako baš nevolim sa malim visiti kod pedića jer tam i pokupi sve te boleštine. Ja još malo kašljucam i šmrcam ali sve u svemu osječam se fantastićno .jućer i danas sam sva u nekoj euforiji čak smo maleni i ja plesali po kući iakao me sve boli ali ima neku energiju u sebi . :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vlatka, želim ti od srca da napokon ostvariš ljubav s osobom koja te zaslužuje i da budeš sretna. To bi bio krasan završetak stare priče i početak nove
drage moje evo prija par minuta stigao mi je dopis i mišljenje centra za soc skrb . Maleni ostaje kod mene na skrbi , viđanja mog bivšeg i maloga smo dogovorili dva puta tjedno ali to obićno bude kada moj bivši " nađe vrenmena " .
Eto još mi samo ostaje drugo i konaćno ročište i sve je ovo iza mene .
Moram priznati da mi polako život poprima normalu . :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D