Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 129 od 129

Tema: kako prebroditi prve dane?

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

idu lijepi dani, proljeće, lakše je uz druge. Predlažem druženje svim usamljenim mamama sa djecom, naravno, u Maksiću, ako ste iz Zg. Ja svečano obećavam da ću se do Maksića doturiti iako nemam auto i Bundek mi je puno bliži.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Evo i mi bi se družili sa svim usamljenim mamama i djećicom . Mi smo danas malo loše volje odnosno jan -renato je cendrav a meni je loše pa nema snage za ništa.
    Mmice javite kada bi se toćno održalo to druženje a možda bi bilo super da to pređe u naviku .

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

elin, i meni je bundek blizu. Ali i Maksimir je ok.

modesty71 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ma baš odlična ideja !! Kad ćemo?? Evo baš sam provjerila prognozu, i za subotu je najavljeno baš krasno vrijeme

http://www.weatheronline.co.uk/Croatia/Zagreb.htm

Glasam za Maxić jer je mrvicu manja gužva nego na Bundeku, ali sam i za druge dogovore :D

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

nama odgovara Maksać imamao direktni tramvaj do tamo i jako mi se sviđa parkić :D :D :D :D

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

može cure, ja sam za. Subota ako je lijepo vrijeme Maksić. A imaju i bolji park za manju djecu od onog na Bundaču.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Gdje ćemo se naći u maksaću predlažem da se sakupimo na ulazu u park pa prošetamo do parkića da se ne tražimo po parku .

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj vlatkapeno prvotno napisa
    Gdje ćemo se naći u maksaću predlažem da se sakupimo na ulazu u park pa prošetamo do parkića da se ne tražimo po parku .
    u koliko sati bi se našli , ja predlažem poslije podne oko 16.00 ako ima netko bolji prijedlog može i ranije.

modesty71 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mi popodne ne spavamo, pa nam je 16h OK.

Hoćemo nositi kakav znak raspoznavanja, obući nešto crveno ?

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

o.k. je. Neka MUBM dođe po malu u Maksić ili ću malo kasniti im, već ću nekaj dogovoriti. Zakaj crveno: kao krv, suze i ?

modesty71 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

nemam pojma zakaj mi je crveno palo na pamet , mislim da je tak nekaj bilo u seriji 'Alo, alo' - oni su mi bili baš genijalni

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

meni ful odgovara crvena boja meni su ionako mnogi rekli da mi crvena boja dobro stoji čak sam od jedne drage osobe dobila nadimak "žena u crnevom "
    Mom malenom i meni isto odgovara subota u 16.00 veselim se druženju sa vama , dobro će mi doči .
    Ps Nadam se da će ova druženja postati neka vršta rutine barem na mjesećnim osnovama .

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

imam problem. nemam ništa crveno, al nema veze jer tak i tak ove subote idem frizeru pa ću ovo druženje preskočiti.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj gitulja prvotno napisa
    imam problem. nemam ništa crveno, al nema veze jer tak i tak ove subote idem frizeru pa ću ovo druženje preskočiti.
    mislim da ćemo moći i bez tebe iako mi je žao i žao mi je što neću vidjeti ljepoticu sa avatara Iako, mogla si i odgoditi odlazak frizeru, nije valjda frizura u takvoj komi?

modesty71 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ma za crveno nebitno
    gitulja, al te okice sa tvog avatara... nadala sam se vidjeti ih uživo

osipa se društvo... tko zna još do subote - al cure, bit će krasno vrijeme i šteta je biti u zatvorenom, svima nam treba sunca
    elin i vlatkapeno, dovodite svoje ? Moja ljubičica i ja ćemo sigurno biti tamo. Hoće nam se još tko pridružit?

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja sam za sada definitivno in, a i moja ljepotica, vidjet ćeš je kao slikica je. U petak imamo cijepljenje pa se još javim.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

mi smo definitivno in i obavezno dolazimo , željela bih vas upoznati. :D :D :D :D :D :D

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj elin prvotno napisa
    Citiraj gitulja prvotno napisa
    mislim da ćemo moći i bez tebe iako mi je žao i žao mi je što neću vidjeti ljepoticu sa avatara Iako, mogla si i odgoditi odlazak frizeru, nije valjda frizura u takvoj komi?
    nemoj se kladit, bila sam zadnji put prije 2 tjedna. Al onda se Gita šišala. A ja prije 2-3 mjeseca. Nikako da uskladim subotu kad mi radi frizerka i kad ju tata može čuvati. Oči ćemo dofurati slijedeći put, skupa s trepavicama koje idu pola metra ispred nas.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

curke jel još uvijek stoji dogovor za sutra u maksaću u 16.00 . Sada gledala prognozu kažu sunćano i temp do 15 stupnjeva . Vrijeme bi bilo super za druženje u Maksaću samo se nadam da ćemo moj sinko i ja biti malo zdraviji , nešto nas ulovila virozica .

modesty71 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

vlatkapeno, nadam se da ćete se oboje uspješno othrvati virozi i da budete sutra uspjeli doći. moja ljubičica i ja budemo kod gl.ulaza u 16h. elin, i tebi i tvojoj ljepotici se nadamo.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

drage moje mamice evo mi se javljamo , malenom i meni je bolje iakao još malo kašljucamo ali to nije razlog da se danas ne vidimo sa vama . Meni je jućer došla vještica i sve me boli ko vrag no ni to nije prepreka za druženje sa vama drage moje . Maznut ću jedan lupocet da mi ublaži bol i mi dolazimo jedva ćekam :D :D :D :D
    Voljela bi na ova druženja postanu tradicija .

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A mene zanima ko je bio i kako vam je bilo?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

maslačkice na žalost sastanak se nije održao s obzirom da smo svi pomalo bubani. Nadam se da ćemo uskoro organizirati novo druženje pa da se svi okupimo i lijepo zabavimo .
    E da ne zaboravim danas sam imala jako divan dan od samog poćetka , iako je moje zlato predveće zakurilo 38.1 ja sam super , zahvaljujući jednoj meni ajko dragoj osobi. :D :D :D :D :D :D :D :D :D

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

i treba se okružiti osobama koje na nas pozitivno utječu i šire optimizam!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Drage moje !

Evo da vam se malo javim danas sam jako dobre volje , ma to me drži još od jućer kada me probudio jedan predivan sms meni drage osobe , ta ista osoba me i jutros probudila ponovo predivnim sms-om . Stvarno mogu dragom bogu zahvaliti da mi je poslao tu osobu u moj život , od kada njega poznajem moj život se promijenio naravno na bolje a pogotovo sada kada sam solo sa svojim sinom ta osoba mi još više daje podrške .
    Danas smo se čuli dva puta , naravno suze su mi došle na oći a u srcu mi gorio plamen . neznam koliko me možete razumijeti ali ta osoba me može dići iz ponora depresije i tuge.

modesty71 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

vlatkapeno, jako mi je drago zbog tebe. super je da ti se pojavila nova osoba u životu, i to baš sad kad ti to treba i pruža novu snagu i pozitivizam. netko je prije napisao da poslije kiše dolazi sunce, i evo, na tebi se to već dokazuje

inače, mene dere gripa, pa sam malu zlifrala k svojima. ali nije bila sretna. do sad je bez problema spavala kod baka i deda (i BM-ovih i mojih), ali otkad je BM otišao, postala je još više vezana za mene i teško podnosi odvajanja, kao da se boji da će ostati i bez mene Tak je jako plakala i nije htjela ići da ju je moja stara morala odnijeti .

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

darga moja dosesty ma i mj maleni je u zadnje vrijeme kao mali priljepak na meni ali sda je to vezano uz gripu koja ga je nakon mene shrvala , zklato moje malo već treći dan kuri 38.1 . Evo sinoć nisma oak sklopila što zbog maloga što zbog telefonskog razgovoar sa jednom meni dragom osobom koaj mi je velika podrška u svemu .
    Sutra ujutro maloga vodim kod pedića da ga malo pogleda iako baš nevolim sa malim visiti kod pedića jer tam i pokupi sve te boleštine. Ja još malo kašljucam i šmrcam ali sve u svemu osječam se fantastićno .jućer i danas sam sva u nekoj euforiji čak smo maleni i ja plesali po kući iakao me sve boli ali ima neku energiju u sebi . :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Vlatka, želim ti od srca da napokon ostvariš ljubav s osobom koja te zaslužuje i da budeš sretna. To bi bio krasan završetak stare priče i početak nove

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

drage moje evo prija par minuta stigao mi je dopis i mišljenje centra za soc skrb . Maleni ostaje kod mene na skrbi , viđanja mog bivšeg i maloga smo dogovorili dva puta tjedno ali to obićno bude kada moj bivši " nađe vrenmena " .
    Eto još mi samo ostaje drugo i konaćno ročište i sve je ovo iza mene .
    Moram priznati da mi polako život poprima normalu . :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •