-
Diplomski rad vezan za kretanja majki sa bebama na području
Ovako: Ja sam jedna mama 16-o mjesečne curice, apsolventica sam Studija Dizajna pri Arhitekturi i trenutno pišem diplomski rad na temu problematike kretanja majki sa bebom/malom djecom u urbanoj sredini. Ono zbog čega pišem na ovaj forum jest molba svim majkama koje imaju volje odvojit par minuta za razmišljanje i pisanje o svojim iskustvima, problemima, poteškoćama, i svime što vas je pratilo prilikom kretanja po gradu sa vašim bebama: koliko su naš grad i prostorne strukture, kafići, javne ustanove, parkovi, pločnici, stanice javnog prijevoza, itd. prilagođeni majkama/dojiljama/trudnicama sa bebom/dijecom....u to se uključuje pitanje koliko ste zadovoljne bile postojećim mjestima predviđenim za potrebe adekvatne skrbi, njezi i hranjenju djeteta...to su oni stolići po trgovačkim centrima za previjanje dijeteta interpolirani u javne wc-e. Kakvo je vaše mišljenje o higijeni i higijenskim uvijetima u ovom gradu po pitanju takve skrbi?Da li ste ikad poželjele da je neko mjesto više prilagođeno potrebama majki/ili dojilja i bebama općenito. Dali mi možete ispričati jeste li ikad prilikom kretanja kroz grad sa bebom na određenim mjestima poželjeli da se nešto nalazi, nekakvo pomagalo, predmet ili objekt da bi vam olakšalo poteškoće sa bebom, ili smještanjem kolica ...pišite što god vam padne napamet.
Hvala vam unaprijed!
i hvala na pažnji!
Moji podatci su: Lidija Štromar, Jabukovac 16A, 098 17 28 704, mail: bubimirka@gmail.com
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma