Razocarana sam i ljuta zbog svoje ginekologice koja mi konstantno radi probleme oko pisanja recepta za klomifen. Naime, idem kod L. na VV, a znate da doktor nema obicaj dodatno pisati sta nam treba, nego nam samo kaze. Prvu kutiju mi je ginicka teskom mukom napisala uz pitanje da li znam cemu sluze te tablete, i kako su opasne i da mogu dobiti rak od njih...danas sam dosla po jos jednu kutiju jer ih ovaj ciklus pijem po 2....rekla je da mi ne moze napisati recept jer ako se nesto meni dogodi da ce ona odgovarati.
fino sam joj objasnila da dr. nema vremena ponovo pisati recepte i da moze lagano saznati dal je to istina ili ne ako meni ne vjeruje...i pitam je da li da kazem doktoru da mi napise to ....a ona meni na to kaze da nek mu kazem pa cemo vidjeti....cuj to...pa cemo vidjeti?
rekla sam joj da cu promjeniti doktoricu i da nek bude sigurna da ce svi saznati kako se ponasa prema meni ( naime nije bilo samo to u pitanju) ...na to je i dalje ostala hladna i rekla da mogu to odma napravit.
Ne znam zasto moram tolko nervirati i boriti se jos i s ginickom...jel se samo ja nerviram zbog takvih stvari...i dal sam reagirala preburno...malo mi je zao da sam se spustila na njenu razinu i dozvolila sebi da se opet iznerviram...mislila sam da cu se bolje osjecati kad joj se tako suprotstavim ali bas se i ne osjecam pobjednicki.
izvinjavam se zbog dugog posta....morala sam se izjadati...da nema rode ....