Stranica 5 od 9 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 418

Tema: Možda trudna!

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Da, i meni zvučiš malo prezrelo za 17. Aj super ako je tako. Nego, ja ne želim biti partibrejker ali ova skakutanja , čestitanja i navijanja su meni malo, štojaznam, čudna. Bi li tako skakutale da se vašim kćerima dogodi trudnoća sa 17? Chokolada, ja ti želim sretnu i lijeopu trudnoću ali pazi kako ćeš je priopćiti mami i tati, reskcije sigurno neće biti kao ove ovdje. I imati bebu nije cool, biti trudna nije in, dijete je nešto sasvim drugo od toga. Vidim da si pametna i vjerujem da ćeš se u ovih 9 mjeseci dobro psihički pripremiti na bebu.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Trina, čokolada je sama ovdje došla potražiti pimoć. Negdje na početku je rekla da će joj ako ostane trudna biti drago i da će bebu zadržati. I šta da joj uplakane smajliće stavljamo?
    Ja sam preemotivna da se držim suzdržana, a očito nisam jedina. Svatko od nas čokoladinu trudnoću doživljava drugačije (kad nam se je već obratila).
    Ja imam kćer i možda jednog dana i ona dođe meni sa 17 i kaže da je trudna. Sigurno neću dramiti i bacati se po kući (barem ne dok ona gleda ), niti joj savjetovati što da učini. Vjerojatno bi bilo :shock: , ali brzo bih se ja pribrala. I odluka je njena, ja sam tu da budem uz nju i da sam joj pri ruci, imala ona 17 ili 70 (ako doživim), za bilo šta.

Čokolada17 uh sve sam propustila. Drago mi je ako si sretna. Polako, odi na pregled i vidjet ćeš. Trudnoća se uvijek broji od zadnje menge, ali giniću reci da si imala neredovit ciklus, i kada si sve imala odnose, pa i one sa zaštitom, možda se je i prilikom tih odnosa nešto dogodilo, a da niste primjetili. Za trudnoću je potreban samo jedan mali bijeli repičasti maratonac (čitaj spermij). I možda je baš taj pobjegao i dotrčao tvojoj jajnoj princezi.
    Ginekolog će prema količini tvojih poidataka već sklepati neki konkretniji nalaz. Postoji zaista mogućnost da si zatrudnila i puno prije nego misliš., a i tada kad misliš. I vrati se da se seliš na drugi pdf. pa da te bombardiramo sa savjetićima.
    Moram priznati da si mi slatka, možda i nekako najposebnija do sada na ovom forumu. Šta ćeš ja sam neizlječivi emotivac.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

nadam se da si dobro i da si na pregledu sa nestrpljenjem cekam izvjestaj

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

cestitam!

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Da choccholada javi nam kak je prošao pregled i koliko si zapravo trudna po uzv-u....pusa

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Cure hvala vam! Bila sam na pregledu, i doktor je rekao da sam trudna oko 2 tj.! I dao mi je nešto za pit, i zbog onog iscjetka mi je dao recept za neke tablete, joj neznam sad točno kako se zovu nekako na d ja mislim! Neda mi se dić i otić po recept da pročitam Onaj iscjedak bi moga biti preteči pobačaj, ali nije ništa opasno, bar tako on kaže! Ma bila sam kod njega samo nekih 10-ak min ima kao puno posla :/ Ma baš je neki drzak!
    Trina ja kada sam došla ovdije nisam znala da sam trudna, ali imam mozak i dečka jako dugo i mi smo uvijek znali da postoji šansa da ostanem trudna koliko god se čuvamo!I normalno da se djetetu treba veselit, kad god ga ja imala, to je moje dijete imala ja 17 ili 30 god. ja znam jako malo toga o djeci ali naučit ču, jel nikako nemislim ubit nekog zato što se meni jebalo! Naravno svatko to vidi drugačije, i ja poštujem tvoje razmišljanje i nadam se da te nisam uvrijedila jel sam iznjela svoje!

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

colo-koko-ladA BAS MI JE DRAGO AKO SI HTJELA BEBU da si trudna. i ja bi u tvojim godinama todila. drzat cu ti fige da bude sve uredu s tobom i bebom i da imas samo slatke trudnicke brige :D

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

E da zaboravila sam reč da on nije ništa vidio na ultrazvuku jel je valjda jako rana trudnoća, kaže da vidi neku vrečicu valjda samo, ili sam ga ja nešt krivo skužila Uglavnom vadila sam krv i trudnoća je tu, makar kaže da je beta jako mala ali ima je, mislim ima trudnoće ma tako nešt, nisam ga ja baš skužila

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i meni se s 4 tjedna nista osim vrecice nije vidlo. al trudna jesi a to je super

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Aha znači ipak ima neka vrečica, a mene bilo sram pitat kakva sad pak vrečica, če reč da nisam normalna Sad me samo brine taj iscjedak kojeg još imam nekako smeđi a ima i tragove crvene krvi, ali on kaže da je sve u redu, pa pokušat ču mu vjerovat!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

super coko a te tablete su sigurno dabroston i ja bih ti preporucila da ih uzmes

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

e da dabroston je u nekoj bijelo naranđastoj kutijici su, čini mi se, tamo mi je pokazao!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

utrogestan je u bijelo narančastoj kutiji i može se pit ili stavljat vaginalno

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Chocholadice,čuvaj se i slušaj doktora i miruj,ako nisi zadovoljna s ovim možeš ga promijeniti,ti imaš pravo sve znati,netreba ti biti neugudno ništa pitat,jesi bila vadila beta hcg,dali se plaća ako se vadi na uputnicu?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni se baš i ne sviđa taj tvoj iscjedak. ajde lijepo stavljaj te utragestane i miruj.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Joj stvarno neznam koje su tablete, sutra ču ići po njih, nemogu ja pročitat taj njegov "rukopis" ! Čuvam se koliko mogu, u školu moram biciklom, do busne, ima oko 3 km i od tamo busom! Nemam kako drugačije, moji roditelji rade! A ako on kae da je ok onda valjda je! Nemam više tragova krvi, sada je samo smeđe i to samo mali, imam samo dnevni uložak, ali jutros sam imala obični i bio je cijeli od krvi :/ te smeđe! Možda ima tu netko iz Vt pa možda zna na kojeg doktora mislim!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Drzim ti fige da sve bude ok i da taj iscjedak prode sto prije i da uzivas u trudnoci u potpunosti!

Kaj veli decko na to sve? Kad cete rec starcima?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Dečko je sretan, vidimo se tek za 2 tj pa čemo onda odlućit kako čemo im reči! On me več pito za imena več je i smislio hehe! Cura-Lana a dečko-Ruan ili Ivano Mislili smo im reč skupa, a i mislim da neče bit nekih VELIKIH problema jel ja imam brata koji ima klinca i moji ga obožavaju, pa ako vole njegovo voljet če i moje, i naravno da če ispočetka biti šok, ali poslije če se sve posložit! Bar se ja tako nadam

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ma bit ce sve ok! A sto se tice tog iscjetka i ja sam imala par dana slab smedji iscjedak u vrijeme kada sam trebala dobiti M. I poslije se do kraja trudnoce nije pojavio i sve je proslo u najboljem redu. Lijepo slusaj doktora i bit ce sve ok!

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

wow, cestitam jos jednom! :D
    ja sam imala u trudnoci takav iscjedak i bila je glupa escherihija coli... ak ti ne prođe, pokusaj i mokracu odnjet na analizu...
    i pazi se sad malo...
    ja sam kad sam saznala za bebicu prestala i s treninzima i to sve.pitaj doktora kaj se tice voznje biciklom...

a starcima ce ti najvjerojatnije isprva biti sok, al za pra dana ce ti mama pocet kupovat robicu za bebu (tak je bar kod mene bilo).

sretno i pozz!!!!

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pra = par
    lapsus...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj crnka84 prvotno napisa

Ja i dragi smo se odlučili za bebacha i i prvi put smo probali prije 5 dana i malo sam ja računala na netu plodne dane i tamo mi je izračunalo da su mi plodni dani od 16.02. do 5.03. ( ili tako nesto ), stvar je u tome sto ja ne mogu docekat da saznam, imam tako nevjerovatno jak osjećaj da smo uspjeli, ali strah me razočaranja

:D
    hej, i ja sam na slatkim mukama, tocno ista situacija. stvarno bi htjela da sam trudna, prvi put nam je uspjelo od prve, pa bi ja i sad odmah. ja nemam bas neki osjecaj da smo uspjeli, a mozda i imam, ne znam. nadam se da neces dobit men nego jedan veliki plusic!!! pusa i sretno!!! ja isto ne mogu docekat!! al imamo jos 3 dana fore, mozda ce ovulacija tek bit. kad trebas dobit? javi se!!!
    cokoladice, sretno, nadam se da je sve ok.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Naišla sam na temu i pročitala sam sve u jednom dahu

Sumnja, test, slikice testova, različita mišljenja i nagađanja, nisi trudna, jesi trudna..uglavnom želim ti čestitati od srca

Uz to sam se tako lijepo nasmijala i osjećam se stvarno uživljeno u tvoju priču, nadam se da ćeš nastaviti pisati...kao što su cure već rekle, zanimljivije je od tv-sapunica a ja si ,ovako znatiželjna, ne mogu pomoći

I super mi je čitati sve to!!!! Da se bar i meni desi...

Sad se moram požaliti
    Uskoro ću 22 godine a maštam o djeci od svoje 16. U vezi sam ali fakultet i ljudi koji čvrsto stoje sa nogama na zemlji ne pružaju priliku ni za maštanje o trudnoći.
    Želim ti svu sreću a uz tvoju ću priču kao i uz sve ostale s Rode nekako brže dočekati i da meni dođe vrijeme.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Chokolada, kad sam napisala ono, meni pobačaj nije bio ni na kraj pameti. Niti mislim da bi pobačaj u takvim slučajevima trebao biti opcija. Ja se samo čudim ovim majkama koje će za desetak godina imati kćeri tvoje dobi, koje ti kliču, skaču, vesele se, čestitaju, a zanima me da li bi se radovale maloljetnoj trudnoći svoje kćeri. Čula sam samo nenuu, ostale nisam. Ja nebi. Meni nebi bilo drago da moja princeza sa 17 godina ostane trudna. Ja bi htjela da završi školu, fakultet, da počne živiti, sredi samu sebe prvenstveno, pa onda i one tehničke stvari koje su po meni malo manje bitne ali ako postoje onda još bolje (mislim na nekakav stan, dobar posao..). Pa kad bude zrela i spremna za imati bebu da je ima. Ja uopće ne sumnjam da ćeš ti biti dobra mama. Ali ne sumnjam ni da bi bilo bolje za par godina. Ja ti želim sreću i hrpu podrške roditelja jer bez njih bi ti bilo jako teško.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ma ok, nama se to slučajno desilo, nije mi bilo djete ni na kraj pameti, i naravno znali smo da može i do toga doć! I ja sam mislila završit školu, nać posao i onda nakon par god, se udavat, i imat djecu! Ali eto pobrkali mi se planovi! Sad ispada da se selim u Ri čim polžim maturu! Možda ima koja forumašica iz Ri, pa možemo na kavu

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Jesi rekla svojima?

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

kako vam se deila bebač tada :D ali moram ti čestitati na načinu na koji se nosiš sa tim šteta što nisam iz Rijeke,rado bih s tobom na kavu

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Trina potpuno si u pravu, i ja imam takve planove za svoje kćeri, moja starija ima 13, a ja sad čekam treće i pomisao da ona rodi u 17.-oj mi nije ni na kraj pameti (ni da rodi do 25.-e ); ali to sam ja, možda neka druga mama sa drugim svjetonazorima ima druge ciljeve i planove za svoju djecu, a vjerovatno su i naše mame imale drugačije planove za nas od nas samih ; u situacijama poput chokoladinih uvijek bi trebala biti zajednička odluka i roditelja i djeteta, jer će ti isti roditelji umnogome sudjelovati u životu unučeta, iako s druge strane kad pogledam vremena su se dosta promijenila i cure sa 17 danas i kad sam ja imala 17 (prije 20 god.) su bitno drugačije, zrelije i čini mi se , naprednije (ja sa 17 nisam znala tko mi glavu nosi);
    chokolada ja sam isto imala takav iscjedak prije par dana i dobila utrogestane zbog hematoma, mislim da ti vožnja biciklom nije baš pametna stvar, ako možeš zamoli nekog da te prebaci do busa; ako ti se ginić čini nerazumljiv i krut, promijeni ga i nađi onog tko će imati vremena za tebe i tvoju situaciju, a ne nekog tko će sve to obaviti serijski, a čim prije kažeš mami, prije ćeš dobiti pomoć i savjet (jedna moja susjeda je imala istu situaciju kao i tvoja, ali joj je kći rekla za trudnoću kad je bila 20-ak tj. trudna, srameći se i želeći izbjeći majčin utjecaj na trudnoću, a u stvari uopće nije znala kako bi majka reagirala;mama je bila jako povrijeđena i razočarana jer kći nije imala povjerenja u nju i njenu ljubav; na kraju se sve sredilo i evo sad imaju curu od 5 g. i čekaju drugo...ljubav na kraju sve premosti

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

MELANIE pa nije Istra tako daleko od Ri! Imam ja baku u Bujama Bebač se desio zbog puknutog kondoma u krivo vrijeme, i to durexovog (Ultra Thin ) valjda zato ni nevaljaju što su tako tanki!

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj mihim prvotno napisa
    Citiraj crnka84 prvotno napisa

Ja i dragi smo se odlučili za bebacha i i prvi put smo probali prije 5 dana i malo sam ja računala na netu plodne dane i tamo mi je izračunalo da su mi plodni dani od 16.02. do 5.03. ( ili tako nesto ), stvar je u tome sto ja ne mogu docekat da saznam, imam tako nevjerovatno jak osjećaj da smo uspjeli, ali strah me razočaranja

:D
    hej, i ja sam na slatkim mukama, tocno ista situacija. stvarno bi htjela da sam trudna, prvi put nam je uspjelo od prve, pa bi ja i sad odmah. ja nemam bas neki osjecaj da smo uspjeli, a mozda i imam, ne znam. nadam se da neces dobit men nego jedan veliki plusic!!! pusa i sretno!!! ja isto ne mogu docekat!! al imamo jos 3 dana fore, mozda ce ovulacija tek bit. kad trebas dobit? javi se!!!
    cokoladice, sretno, nadam se da je sve ok.

A trebala bi dobiti oko 14.03., relativno imam redovan ciklus u par dana razlike, tako da ocekujem za koja 2 tjedna, ali ludim.....vec gledam kolica i autosjedalice

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Držim fige za + A jel se smije radit trbušnjake u rudnoći? Ja bi danas trebala na tzk radit trbušnjake, pa me sad zanima, a ispričnicu za tjelesni još nemam, idem danas po nju i one tablete!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Prije svega, chokolada želim ti čestitati na stavu i na trudnoći! mislim da nije pametno radit trbušnjake ili imat bilo kakvu aktivnost tim više što imaš taj smeđi iscjedak i gin ti je preporučio mirovanje...izmisli nešto na satu tzk..ja sam učiteljica pa znam da učenici znaju itekako dobro muljat. želim ti sreću i mirnu trudnoću..

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj chokolada17 prvotno napisa
    Držim fige za + A jel se smije radit trbušnjake u rudnoći? Ja bi danas trebala na tzk radit trbušnjake, pa me sad zanima, a ispričnicu za tjelesni još nemam, idem danas po nju i one tablete!
    nije baš preporučljivo radit trbušnjake, pogotovo što imaš krvavi iscjedak

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

ni slučajno raditi tjelesni - zbog iscjetka

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Bebač se desio zbog puknutog kondoma u krivo vrijeme, i to durexovog (Ultra Thin ) valjda zato ni nevaljaju što su tako tanki!
    mislim da se ne trebas nikom opravdavat. zelim vam svu srecu i nadam se da cete imat podrsku od najblizih.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

quote="crnka84
    A trebala bi dobiti oko 14.03., relativno imam redovan ciklus u par dana razlike, tako da ocekujem za koja 2 tjedna, ali ludim.....vec gledam kolica i autosjedalice [/quote] ja 16. opusti se. sretno

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Lijepo reci doktorici da si trudna bez srama,jer sve što kažeš njoj bi trebalo bit povjerlljivo i nemoj raditi tzk upravo zbog komplikacija i smeđeg iscjetka kojega imaš...a čto se kavice tiče ja sam ti blizu dosta pa ak kreneš put bake javi se na pm!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

quote="crnka84
    A trebala bi dobiti oko 14.03., relativno imam redovan ciklus u par dana razlike, tako da ocekujem za koja 2 tjedna, ali ludim.....vec gledam kolica i autosjedalice
    ja 16. opusti se. sretno[/quote]

ja sam trebala dobiti prije dva dana. test sam radila jučer i bio je negativan. da poludiš, a nje još nema.

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj ikana prvotno napisa
    quote="crnka84
    ja 16. opusti se. sretno
    ja sam trebala dobiti prije dva dana. test sam radila jučer i bio je negativan. da poludiš, a nje još nema.[/quote]
    Možda da uzmeš još par dana u slučaju da ti se produljio ciklus,ako onda ne dobiješ barem znaš da si t

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj MELANIE prvotno napisa
    quote="crnka84
    ja 16. opusti se. sretno
    ja sam trebala dobiti prije dva dana. test sam radila jučer i bio je negativan. da poludiš, a nje još nema.
    Možda da uzmeš još par dana u slučaju da ti se produljio ciklus,ako onda ne dobiješ barem znaš da si t [/quote]

od isčekivanja ću poluditi! voljela bih +. strašno me bole leđa, jajnici i trbuh. :?

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

quote="crnka84
    ja 16. opusti se. sretno
    Možda da uzmeš još par dana u slučaju da ti se produljio ciklus,ako onda ne dobiješ barem znaš da si t
    od isčekivanja ću poluditi! voljela bih +. strašno me bole leđa, jajnici i trbuh. :?[/quote]
    Onda umeđ test,onaj najjeftiniji i piškiš sa prvom jutarnjom mokraćom,jer ako se rade u pol bjela dana nekima bude jako blijeda crta pa opet nisi siguran

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

quote="crnka84
    ja 16. opusti se. sretno
    od isčekivanja ću poluditi! voljela bih +. strašno me bole leđa, jajnici i trbuh. :?
    Onda umeđ test,onaj najjeftiniji i piškiš sa prvom jutarnjom mokraćom,jer ako se rade u pol bjela dana nekima bude jako blijeda crta pa opet nisi siguran[/quote]

jučer sam radila intim plus i bio je negativan. što preporučuješ osim njega?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ja sam u prvoj trudnoci radila na dan kad sam trebala dobit i bio je negativan, zapravo mislim da je bila neka svijetla crtica al sam mislila da sam umislila zbog silne zelje, za dva dana sam radila clearblue i plusic za sekundu velik da ga nemres fulat. nadam se da si trudna ak to zelis!!!! nadam se da smo sve tri!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

jel inace imas takve bolove prije menge? meni je prvi znak trudnoće bio stalno mokrenje.

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa
    Chokolada, kad sam napisala ono, meni pobačaj nije bio ni na kraj pameti. Niti mislim da bi pobačaj u takvim slučajevima trebao biti opcija. Ja se samo čudim ovim majkama koje će za desetak godina imati kćeri tvoje dobi, koje ti kliču, skaču, vesele se, čestitaju, a zanima me da li bi se radovale maloljetnoj trudnoći svoje kćeri. Čula sam samo nenuu, ostale nisam. Ja nebi. Meni nebi bilo drago da moja princeza sa 17 godina ostane trudna. Ja bi htjela da završi školu, fakultet, da počne živiti, sredi samu sebe prvenstveno, pa onda i one tehničke stvari koje su po meni malo manje bitne ali ako postoje onda još bolje (mislim na nekakav stan, dobar posao..). Pa kad bude zrela i spremna za imati bebu da je ima. Ja uopće ne sumnjam da ćeš ti biti dobra mama. Ali ne sumnjam ni da bi bilo bolje za par godina. Ja ti želim sreću i hrpu podrške roditelja jer bez njih bi ti bilo jako teško.
    Samo sam te htjela potpisati jer i ja tako mislim. Svako dijete je prekrasno i stoga mu je bitno i pruziti zivot kakav zasluzuje.

Chokolada17-vjerujem da ces iako jako mlada uspjeti u tome zajedno sa svojim najblizima. Samo se dobro informiraj i priredi psihicki na veliku promjenu u zivotu. Govorim ti to jer imam 28 pa mi je prvih mjeseci zaista bilo tesko prihvatiti da se moj zivot totalno izokrenuo. A beba je bila planirana. Jednostavno, nisam bas imala malih beba oko sebe i nisam znala kako ce to zapravo sve izgledati. Naravno da sve dodje na svoje, ali prvi dani su (barem meni) bili teski. I zato je bitno da imas podrsku i pomoc od dragih ljudi.

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Chokolada17 sigurna sam da ćeš ti biti odlična majka, neki kažu da im je naporno, ja vjerujem i sama sam mlada ostala trudna, imala sam 18 i svijet mi se promijenio na bolje, danas sam sretna i da me netko pita bi li išta mijenjla moj odgovor bi bio NE!

Sretno tebi i budućem tati

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ikana,koji god test da uradiš od dana zakašnjele menstruacije naprijed učinjen prvim jutarnjim terminom će ti pokazati-sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Ikana,koji god test da uradiš od dana zakašnjele menstruacije naprijed učinjen prvim jutarnjim terminom će ti pokazati-sretno!
    toliko sam nestrpljiva. sad odmah idem do apoteke da se pripremim za sutra u jutro pa vam se javim.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Čokolada ako si ti sretna, tko smo mi da se isčuđavamo. Vjeruj mi ni prva niti zadnja trudna sa 17. Sve ovo što se priča, faks, posao,... sve ti to možeš ako želiš i ako budeš imala podršku partnera i bližih. Ne kažem da će biti lako, ali beba je lijep događaj i sigurna sam da će te tvoji prigrliti nakon prvotnog šoka.
    Drago mi je da te dečko podržava, i da nisi sama.

A trudnoća od 2 tj. se stvarno još ne vidi na ultraz. Vidjet će se žumanjčana oko 5-6 tjedna.

Jako mi je drago da si sretna i javi kako ide dalje. Ja sam pila Dabroston zbog održavanja trudnoće, skoro do 6 mj. Ti se pričuvaj malo, ako je tako malo rizično.

Javi se.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

chokolada17, čestitam, i drago mi je da se dobro nosiš s trudnoćom.
    Što se tiče iscjetka, izbjegavaj napore, i savjetuj se s doktorom. Ne mora biti ništa opasno, ja sam to isto imala i bilo je ok, ali nikad ne znaš, bolje je biti na oprezu.

Trina, pa naravno da želim svojoj kćeri da ide na fakultet, ali ne želim da to radi jer ja, susjedi ili ljudi s nekog foruma tako misle. Ne mora svatko na fakultet, a može se to i s djetetom, kao što svi znamo. I ja se nekako brinem na kakve će sve poteškoće chokolada17 možda naići, pa mi je teško skakati od veselja, ali edukativni razgovor prepuštam njezinim roditeljima, a ja mogu učiniti samo ono što bih učinila da razgovaram s prijateljicom u njezinoj situaciji - čestitati i ponuditi savjete i podršku.

Stranica 5 od 9 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •