da se i ja na kratko uključim - mama bi joj trebala biti podrška, ali ima slučajeva kada su mame sve osim podrške. napreskokce sam čitala ovih 7str, pa ne znam da li se negdje spominje kakva je choko mama.
iz osobnog iskustva mi je jako žao što sam mami rekla da sam trudna prije nego što su mi prošla 3mj trudnoće (nakon kojih se više ne može pobaciti). ostala sam trudna s 19g (studirala sam), a kad sam rekla mami bilo je ili pobaci ili pakiraj svoje stvari i marš iz kuće. u šoku, neiskustvu nisam znala što bi (nema opravdanja, znam) i pobacila sam. a da joj nisam rekla, rodila bih (nadam se) prekrasne blizance...
uglavnom, nije ovo mjesto za tužne priče, pošto je tako puno lijepih novih trudnica, i ja čekam već 2. dijete :D (prvi ima već godinu dana, i da, udala sam se za dečka s kojim sam ostala trudna s 19g)
dakle, chokolada, čak i ako im ne kažeš odmah, nije smak svijeta, saznat će kad tad, to ne možeš spriječiti
a ako znaš da će ti mama biti podrška, reci joj odmah, sama ili s dečkom, njoj će biti svejedno!