Trina, čokolada je sama ovdje došla potražiti pimoć. Negdje na početku je rekla da će joj ako ostane trudna biti drago i da će bebu zadržati. I šta da joj uplakane smajliće stavljamo?
Ja sam preemotivna da se držim suzdržana, a očito nisam jedina. Svatko od nas čokoladinu trudnoću doživljava drugačije (kad nam se je već obratila).
Ja imam kćer i možda jednog dana i ona dođe meni sa 17 i kaže da je trudna. Sigurno neću dramiti i bacati se po kući (barem ne dok ona gleda ), niti joj savjetovati što da učini. Vjerojatno bi bilo :shock: , ali brzo bih se ja pribrala. I odluka je njena, ja sam tu da budem uz nju i da sam joj pri ruci, imala ona 17 ili 70 (ako doživim), za bilo šta.

Čokolada17 uh sve sam propustila. Drago mi je ako si sretna. Polako, odi na pregled i vidjet ćeš. Trudnoća se uvijek broji od zadnje menge, ali giniću reci da si imala neredovit ciklus, i kada si sve imala odnose, pa i one sa zaštitom, možda se je i prilikom tih odnosa nešto dogodilo, a da niste primjetili. Za trudnoću je potreban samo jedan mali bijeli repičasti maratonac (čitaj spermij). I možda je baš taj pobjegao i dotrčao tvojoj jajnoj princezi.
Ginekolog će prema količini tvojih poidataka već sklepati neki konkretniji nalaz. Postoji zaista mogućnost da si zatrudnila i puno prije nego misliš., a i tada kad misliš. I vrati se da se seliš na drugi pdf. pa da te bombardiramo sa savjetićima.
Moram priznati da si mi slatka, možda i nekako najposebnija do sada na ovom forumu. Šta ćeš ja sam neizlječivi emotivac.