de ti to slikaj mozda i vidimo sta,i moja je bila blijeda pa rodila se viktorija,jer je bila rana trudnoca zato i jeste blijeda
de ti to slikaj mozda i vidimo sta,i moja je bila blijeda pa rodila se viktorija,jer je bila rana trudnoca zato i jeste blijeda
Jedna slka ne treba već obadvije da budu vidljive na testujedna je test crta koja mora biti izražena kao potvrda da je test ispravno proveden-a druga je crta crta trudnoće-dakle pojavi se ako si trudna...slikaj nam cijeli prozorčić 8)
ovo je napetije od prve polufinalne večeri na dori.
I moja je bila blijeda ali opet jasno vidljiva -samo svijetlija u oba slučaja kada sam ostala trudna-nekoliko dana po kašnjenju menstruacije![]()
Chokoladica a onda opet piškit ujutro ako nemoš dočekati pregled kod ginekologa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude kako ti želiš!!!![]()
Evo sada ću vam slikat, samo da sad nađem test pošto je več u smeču, ali za vas je pa...a kako da stavim tu sliku?
http://img413.imageshack.us/my.php?image=dsc00976.jpg Valjda sam dobro napravila :? Ali ništa se nevidi jel je taj test u nekoj plastici i jako mi ga je teško uslikat, a bojim ga se izvuč van da ga nebi uništila!
Meni se na Clearblue plusić jako slabo vidio, a rezultat mi se dreči u krilu![]()
http://img13.imageshack.us/my.php?image=dsc00980x.jpg evo još jedna, ali teško mi je lijepo uslikat, sigurno ništa nevidite![]()
Po meni se vidi bljeda crta,mislim da je to to :Dčestitam!
![]()
ja bi u prvi mah rekla da se vidi, a u drugi da ne
:?
iskreno nisam pametna
I ja sam odmah vidjela crtu, blijedu ali ipak crtu! Mislim da bi trebala na pregled...
ja ne vidim ni jednu crticu...sve mi mutno...idem po naočale 8)
izbliza se skoro i ne vidi,al probaj se odmaknuti malo dalje od kompića pa se vidi,bljeđa od kontrolne ali izgleda da je t![]()
draga moja ovo su 2 crte znaci trudna ponovi sutra ujutro sa prvom mokracom ali za mene je i ovo dovoljno :D
stavila sam cvike, približila se kompu, udaljila se od kompa, monitor namjestila pod svim kutevima... Vidjela sam jednu crtu i nešto što bi možda mogla biti još jedna crta :/
chokoladica draga, nikakve ti koristi od nas, proglasit ćemo te trudnom![]()
ajde ti ponovi test za par dana pa ćeš biti sigurna (a i mi...jer ovo postaje napetije od santa barbare...jesi trudna nisi trudna, ma jesi, ma nisi...)![]()
Ići ću kod doktora, naručujem se što prije.. Ali mi se čak čini da je na slikama crtica i više vidljiva nego ovako, golim okom :/ Ma neznam, bacila sam ga u smeće i neču se zamarat više! Ponovit ču test još jednom, i kupit neki skuplji! Jel ga dobro odmah ponovit, mislim da ga sutra kupim pa napravim u nedjelju, ili ipak malo pričekat?
Meni je ovo jedna od simpatičnijih tema,ono jesi-nisi-pa još ću pričekati-pa daleko mi apoteka-pa na kraju vidi ti 2 crte :D
Pa, ak hoces bit 100% sigurna onda pricekaj jos koji dan, a ako nemozes izdrzat, ponovi cim prije.chokolada17 prvotno napisa
I MM vidi drugu crticu!![]()
Još bolje napravi u ponedjeljak ujutro sa prvim jutarnjim urinom-jer je količina beta hcg hormona najveća i neš fulatMELANIE prvotno napisa
i da ne trošiš više na testove,najsigurniji način,ali ti za mene jesi trudna i točka,vidjećeš
![]()
Kupujem sutra još jedan test i čekam pon.Ako izdržim naravno! Cure hvala vam, stvarno ste mi velika potpora!
![]()
ajme, kako je tu napeto! kao kišobran!
čitam, čitam, i čekam rasplet, kad ono.....moram se strpiti do ponedjeljka.
a baš sam znatiželjna baba.![]()
chokolada17, kako god bilo - bit će ok!![]()
Moja dijagnoza je da si trudna. Moje dvi od tri uspješne trudnoće su ovako počele
hehe.bas smo sve znatizeljne babe![]()
kad sam se ulogirala, prvo sam svratila vidjeti hoce li i chokolada17 biti mama...
aj ti radi jos jedan test.pridruzujem se curama i ja mislim da je najbolje u jutro...al nemoj ga uzet skroz zdravo za gotovo, svakak odi do doktora, pa makar i nisi trudna da vidis moze li se nesto i za neredovite cikluse poduzet...
pozz iz zg![]()
Ja vidim samo crte na tepihu. Choc. stvarno si nas sve zainteresirala! Mislim da ce se ovoj bebici radovat vise baba nego ne znam kojoj
![]()
Uf sad i mene zanima, baš sam baba!!! Ja sam inače čorava ne vidim dvi, ali nek ti bude kako ti želiš![]()
![]()
Čokoladice dobro jutro. S obzirom da imam program fotoshopa koji izoštrava sliku i detalje na njoj, draga ti si po meni trudna, jer ja vidim tu drugu crtu jako dobro.
Crta je bljeda, ali čim je ona uopće tu ja nemam ništa drugo da ti kažem nego :D čestitam.
Idi doctoru.
Tako mi je krivo da ne mogu tu sliku prenijeti kao link, ali cure ta crta se vidi i naovoj njenoj mutnoj slici, a kad je izoštrim a ono tamo stvarno i ta druga crta.
I moja se crtica jedva vidjela pa sad ja i moja Laura idemo u šetnju![]()
Ja na prvom linku vidim blijedu crtu, na drugom baš i ne.
Jedva čekam rezultat novog testa.
ja sam na obje slike vidjela 2 crte i to je to![]()
trudna garant.
Sad ti je definitivno vrijeme da promijeniš onog ginekologa.
Puno sreće.
va dva testa su +++++++ i moj ti je savjet iz mog skorasnjeg iskustva ako se jos dvoumis u prvi dz i vadi betu vjeruj mi da je bolje nego jos testova.ja sam imala istu situaciju kao ti i na kraju nalaz bete 100% trudnoca.sretno draga i javi sta ima![]()
E dakle...ovo je stvarno kao napeti akcijski film![]()
Sad i ja malo malo idem na net i citam novosti!!! A jesam baba
![]()
Stvarno vec vise ne mogu docekati rasplet,chokolada17 mogu misliti kako je tebi...ajde javi se vec vise da saznamo kako zavrsava ova napeta prica. Ako si trudna, cini mi se da ces biti jedna od najomiljenijih trudnica tu na forumu :D
Ćokoladice,cure imaju pravo,odi giniću-možda je bolje nego da trošiš na dodatni test ,ti si trudnica :D i javi nam šta je rekao ginekolog,držim palčeve da sve bude ok i javi nam se![]()
Na svakom testu piše da se očitava unutar određenog broja minuta, tj maksimalno 5,10... i da nakon tog perioda čak i vidljiva druga crta ne mora značiti trudnoću.
Kupi još jedan test u pon, napravi ga s prvim jutarnjim urinom. Poslikaj u roku od 5 minuta, ali tako da test staviš na neku podlogu (nemoj ga držati u ruci).
ajde, barem netko.bibai prvotno napisa
ja sam već ovo napisala, ali ove naše žene pošto-poto žele trudnoću!
![]()
ma kako bilo, draga chokoladice, sretno!![]()
Evo mene opetMa kakav ponedjeljak čekat, odšetala ja do dežurne ljekarne(ima samo 3 km 8) ) I kupila test! Sad čekam jutro! Joj jedva ga čekam! Probudit ču se u 7
![]()
vjerujemchokolada17 prvotno napisa
i nas zanima šta če testić reći-kad ćeš ga već napraviti,još svejedno moraš kod ginekologa ak je pozitivan-a je,šta kaže budući tata
![]()
On jadan sav zbunjenMa on mi je podrška, a to mi je najvažnije! A za pobačaj nije nikako! Isto kao ni ja
![]()
Dakle, kakav napet scenario!![]()
Cokoladicin test se iz smeca "preselio" na internet, pa jos zavrsio i u fotosopu!![]()
![]()
![]()
Draga, i ja mislim da moje oci ovde vide dve crtice!
Cekamo ponedeljak!!!
Htedoh reci sutra, i ja sam sva sludjena od mogucih lepih vesti!!!!![]()
Mene grudi više ne bole :? Bole me samo na dodir, odnosno ako ih malo stisnem, i to samo bradavice! Sad više ništa nekužim! Jel se i to smatra T. ili sao ako bole bez jačeg dodira, stiskanja?
to koliko te bole cice u trudnoći je jako individualna stvar, kao i ostali simptomi, od kojih je najpoznatije jutarnje povračanje i mučnine. meni su recimo izostali svi simptomi, osim kasnije zatvora i probadanja u maternici. I cice su bile nešto veće, ali na to sam obratila pažnju tek nakon testa. Boljele nisu.
Jedino mjerodavno su testovi i pregled kod ginekologa. Ostalo može biti čisto na psihičkoj bazi.
Ah, draga, mi sto smo prosle iscekivanje da m ne dodje dozivele smo svu silu simptoma - bolne i nebolne, naduvane i izduvane grudi, iscedak, spotting, mucnine/nemucnine....
Sve je moguce...cekamo sutra da uradis testic!
Pusti simptome, sve je to individualno. Ja nikad nisam imala nikakvih simptoma trudnoće posebno ne kad sam ostala trudna![]()
Mislim da ću se sutra probuditi puno ranije da vidim rezultat testa![]()
i ja sam baš ovih dana radila test, isto mi kasni jako puno, i sve me nešto štreckalo dok nisam izmjerila onu bazalnu temperaturu pa je bila jedva 36. Test je samo potvrdio da nema ništa. Svo štreckanje je prošlo kao rukom odneseno.
U prvoj trudnoći bilo je obrnuto, dok nisam napravila test radila sam svašta, a čim sam ga napravila i vidjela koliko je sati nisam mogla ni malo prošetati da se ne zapušem.
Ali ja nemam nikakvih simptoma! Zato mi je i čudno, čitala sam na netu simptome i ja imam samo bolne bradavice, i povišenu temp. 37.C I tako je cijelo vrijeme! A taj test od jučer me kopka... Kad če jutro????![]()
Ja sam, kao i dosta cura sa pdf-a Prije začeća, imala više simptoma trudnoće kad nisam bila trudna (tj. kad sam bila u iščekivanju trudnoće, čuveni 2ww-two weeks wait), nego kad sam zaista zatrudnela.
Čak ni grudi nisu bile povećane ni osetljive.
Temperatura je ostala povišena i čulo mirisa se pojačalo (a to sam naknadno shvatila)
Ja mislim da si ti ipak T, a jutro će brzo. Evo, samo što nije![]()
Odem ja spavat, javit ču vam ujtro obavezn, u sedam da ste na rodiI nemojte se previše nadat, ja 100% sigurna da nisam T.
Noć!