Hvala puno svimaDragi je sretan, ja vjerujem da čemo biti dobri roditelji, mladi i da to našoj mrvici neče smetat! Inače imamo sreče jel dečko ima svoj stan, pa čemo imat gdje bit! I da, naša veza nije neka "obična" dječja, nego ozbiljna
Mi smo jaaako daleko jedno od drugog, relacija Vt-Ri ali se jako volimo i skupa smo več godinu i pol, ali se znamo od malena! :D Ma uspijet čemo mi
(Njegovi roditelji su skupa isto od srednje, i moj dragi se njima zalomio kad su imali 19) Tako da če nas oni sigurno razumjeti! A i moji nadam se!

Dragi je sretan, ja vjerujem da čemo biti dobri roditelji, mladi i da to našoj mrvici neče smetat! Inače imamo sreče jel dečko ima svoj stan, pa čemo imat gdje bit! I da, naša veza nije neka "obična" dječja, nego ozbiljna
Mi smo jaaako daleko jedno od drugog, relacija Vt-Ri ali se jako volimo i skupa smo več godinu i pol, ali se znamo od malena! :D Ma uspijet čemo mi
(Njegovi roditelji su skupa isto od srednje, i moj dragi se njima zalomio kad su imali 19) Tako da če nas oni sigurno razumjeti! A i moji nadam se!
Odgovori s citatom