-
Pa nitko ovdje nije nista lose napisao! Svi se veselimo svakoj novoj trudnoci i svakoj novoj bebici! Ali kako je netko napisao-ovdje se dolazi po savjet i po podrsku. Po mom misljenju to ne znaci da svaku situaciju treba predstavljati kao med i mlijeko nego realno. Konkretno, ja sam napisala kako je bilo meni u pocetku, ne kazem da je tako svima. Smatram da je bolje da se to kaze nego da ispadne kako je sve divno i savrseno, kako sve znas i kako nema nikakvih problema kada bebica dodje. I onda te problemi vise pogode. Ovako, saslusas i onu drugu stranu tog prekrasnog dogadjaja u zivotu pa mozda lakse podneses nekakve probleme, neispavanost i umor.
Draga chokolada, ja ti zaista zelim od srca sve najbolje, a ovdje sam na forumu, kakva sam i inace-kazem ono sto mislim tj. u ovom slucaju kako je meni bilo samo u nadi da ce tebi pomoci da se lakse snadjes. Ne zelim te ni plasiti niti stavljati u situaciju da se preispitujes vec samo da znas da i kad budes umorna i neispavana-sve ce to proci i za neko vrijeme ces ce toga sjecati sa smijeskom.
Eto, nadam se da sam bolje objasnila sto sam htjela reci i da nitko nije povrijedjen. Mozda se ni nisam trebala osjecati prozvanom, ali nekako ipak jesam
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma