ajme tema je bas supac...

neko je pitao kako su 17,18,19-godisnjakinje rekle svojim roditeljima???

ja sam ostala trudna sa svojih 18.5g.isprva priznajem bila sam u soku i to velikom ali nakon razgovora s deckom (koji mi je bio podrska u svemu roditi/ne roditi) odlucili smo da je to nasa bebica koja se mora roditi...isprva me bilo jako strah rec mojima a i njemu nije bilo svejedno svojima...dogovorili smo se da necu odmah rec ni ja svojima a ni on svojima tek za nekih 1-2mj....a desilo se sto???
on je otisao doma ja doma kako se usla u kucu nisam mogla sutjeti i posjela svoje i rekla im "mislim da sam trudna"-a oni u malom soku ostali koji je trajao jedan dan,a da bi bilo jos smijesnije i mojj dragi kada je dosao doma isto tako napravio iako smo se dogovorili da necemo odmah naravno i njegovi nisu bili protiv...
a najljepsa stvar koja se dogodila je ta kada je drugi dan moj dragi dosao na vrata a moji ga docekali sa "pa di si mi mladi tata" i izljubili ga....nasa predivna ljepotica sutra navrsava 4godine a mi smo i dalje mala sretna obitelj...

priznajem bila sam ispocetka toliko nesigurna i mislila sam kako cu to ja,kakva cu biti mama i sve ostalo,ali kada je bebica dosla odjednom sam sve znala i nikad mi pomoc nije trebala...

cokolada17-biti ce sve u redu,zelim ti svu srecu ovoga svijeta tebi i tvome dragom....