jos sam tu
od jutros kontrakcije, zabiljezio i ctg, ali jos to nije zapravo zapocelo.
nadam se da je ova noc moja
posaljem ti mail cim stignem kucici svojoj.
jos sam tu
od jutros kontrakcije, zabiljezio i ctg, ali jos to nije zapravo zapocelo.
nadam se da je ova noc moja
posaljem ti mail cim stignem kucici svojoj.
cure jel zna koja tko je dežuran sutra u trudničkoj? seka mi ide tamo na prvi pregled sutra.
Bubika nadam se da si rodila![]()
sutra je dr. Dombaj, barem prema rasporedu koji sam našla na ovoj temi, mislim 3. dio.
hvala ti na brzom odgovoru. i ja sam pokušavala tu dr izbjeći nekako jer nije baš pohvalno pisano o njoj, pa bi sestra isto mojim stopamasutra ulazi u 39 tjedan, ne znam jel prekasno da ode u utorak. cilj je doći Jukiću, ali on je u četvrtak kako čitam, a to je zbilja nekako prekasno
nisam jos rodila
nikako da krene zapravo. nadam se, nadam da ce uskoro.
sutra je dr. dombaj kako je i napisano, ali ako ti seka nazove dr.jukica i dogovori se sa njim, nije nikakav poblem da je dodje pregledati jer svi doktori su prijepodne u bolnici. jedino dr. jukica sutra nema, ima dan fraj, ali u utorak je vec tamo.
ja sam isla samo jedan cetvrtak kad je on zapravo u trudnickoj, sve ostalo sam se dogovarala sa njim i samo sestri u trudnickoj napomenula da ga pozove kad mi zavrsi ctg.
ma sestra mi baš i nije tip koji bi zvao doktora. ja neću umjesto nje.danas nije išla, ići će sutra a skužile smo da je danas točno 39 tjedana, dakle ulazi u 40-ti
uskoro ću teta postati
![]()
Kratki ulet. Spremam se opet u 10. mj. obnoviti iskustva u našem rodilištu, dr. Jukić mi je vodio prvi porod (nažalost, nakon cjelodnevnog boravka, završen je carskim rezom, ali se potrudio da mi to ne ostane u lošem sjećanju), pa se predbilježavam također za kontakt podatke ako mi tko može poslati na pp.
I samo kratko još, mi imamo (tj. nadam se da ću ju uspjeti pronaći) potvrdu s tečaja od prije 3 godine, MM tada nije uspio biti sa mnom, zna li možda netko (ili ako tko može pitati od cura koje sad idu na tečaj), da li nam to vrijedi i za ovaj puta ili moramo obnoviti gradivo?
Hvala na odgovorima![]()