I ja bila u petak - nisam nešto dugo čekala, iako je u međuvremenu bio i jedan carski... Kad je dr. u ambulanti, onda to ide jako brzo. Nije mi se dopao, uvalio instrument za amnioskopiju bez ikakvog pitanja i upozorenja - dok sam ja stigla krajičkom oka vidjeti što to sestra vadi iz celofana već me izmesario.... Sad sam upravo na nekoj stranici pročitala kako je sama metoda "bezbolna i kratkotrajna" Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Cijeli dan me sve dolje boljelo, i to se lijepo nastavilo i danas. Ja ko da prizivam mesarenje kad dođem kod raznih doktora - a u onakvom stanju u kojem sam bila nisam se mogla/htjela svađati - što ako mi taj na kraju bude na porodu? Uglavnom za tjedan dana opet na pregled, ako se do tad ne porodim. Stvarno se iz svega srca nadam da će porod prije petka.
jabučica na vratima piše da je dr. Majcen u pon, ne znam jel to mijenjaju koji put.
Jel zna neka od koliko ujutro oni počinju pregledavati? Piše tamo da se pacijentice primaju od 7-11, a ambulanta radi od 9-13. Jel oni imaju preglede od 7 ili tek poslije vizite? Nisam se sjetila to sestru pitati.