Stranica 24 od 41 PrviPrvi ... 14222324252634 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,151 do 1,200 od 2033

Tema: Varaždin 5. dio

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Citiraj Jabučica prvotno napisa Vidi poruku
    I mene zanima tko sutra radi, katarinam kad ti ides na ctg?
    ja ću u petak na pregled, a nadam se da će dr. Vidaković raditi u petak
    bila već dva petka prije na pregledu i oba puta je radio dr. Vidaković i zadovoljna sa njim, a za druge neznam, ovo mi je prva trudnoća pa nemam baš iskustva sa doktorima, a i sestra Marija je kazala da otprilike tako rade svaki tjedan.

Jabučica a kad ćeš ti na pregled?

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Sarah kakva je situacija kod tebe?
    jesi li možda već rodila?

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ja cu sutra na pregled. a nije vidakovic cetvrtkom??? tko je onda cetvrtkom ako nije on, dal mozda znas? ja vidjela prosli tjedan da je pisalo za njega da je u cetvrtak...

Tincha avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    blizu al opet dovoljno daleko od metropole

Početno

Evo i mene u petak na pregled, tko nam je u ambulanti? Jel stvarno velika gužva? Ja nikak ne mogu doći jako rano dok se mi dotepemo do vž-a sigurno ne prije 9. Jabučica pls javi ak se ssjetiš pogledati!

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

sutra je dr. Vidakovic, ja danas bila. danas je dr. Karadža i stvarno je bila super! uopce nije bila guzva, odmah sam dosla na red na ctg, a cim sam bila gotova, odma na pregled tako da nisam bas nista cekala! sestra kaze da petkom budu velike guzve...bas je nesto komentirala da srijedom i cetvrtkom nema skoro nikog, a petkom ih bude jako puno.

Tincha avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

No super. Valjda svi ono, idemo prije vikenda za svaki slučaj.... Hvala!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Tincha prvotno napisa Vidi poruku
    No super. Valjda svi ono, idemo prije vikenda za svaki slučaj.... Hvala!
    evo cure ja sam kod šogorice i pišem na njeno ime, inače piše katarinam

ja sam bila petkom i bilo je dosta gužve al odma od jutra, a ovaj put ću tek ići u 11 pa se nadam da neće biti gužve.

a super što je dr. Vidaković sutra dežuran, ja sam zadovoljna njime

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

jabučica hvala na informacijama jučer mi je nešto štekalo pa se nisam mogla spojiti na forum, da Dr. Vidaković je večinom petkom dežuran tako je barem bilo zadnjih dva petka,
    super da je sve bilo ok na pregledu, a kad ti je termin?

Tincha
    možda se sutra gdje sretnemo i nadam se da neće biti gužve

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

katarinam i Tincha javite dal je bilo guzve sutra meni je termin u nedjelju. sljedeci pregled imam u pon ako se ne porodim na termin, valjda je onda dr. Majcen??? jel ona svaki pon ili i to znaju promijeniti?

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

katarinam i Tincha javite dal je bilo guzve sutra meni je termin u nedjelju. sljedeci pregled imam u pon ako se ne porodim na termin, valjda je onda dr. Majcen??? jel ona svaki pon ili i to znaju promijeniti?
    ja ću se javiti nakon pregleda, a moguće je da je dr. Majcen dežurna al neznam ja sam bila svega dva puta na pregledu i oba puta je bio dr. Vidaković i to petkom, a sad je i ovaj petak. moguće da je takav raspored cijelo vrijeme

Mi ti držimo fige da se što prije i što lakše porodiš i puno sreće

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Eva Maria prvotno napisa Vidi poruku
    Sve pohvale Varaždinskom rodilištu!!!!
    Ja rodila prošli tjedan (nažalost CR) i nakon 12 sati trudova ali ne žalim se
    SVE POHVALE VARAŽDINSKOM RODILIŠTU!!!
    čestitam!

a sa zadnjom izjavom se slažem x 2

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Katarinam, jesa rodila sam u nedjelju. na zalost veliku nisam se usudila ici u VZ jer su mi odmah poceli trudovi od 5 min i mislili sam to ce brzo krenut, al nakon prijema u bolnicu sve se usporilo, bila sam prikljucena na ctg 8 sati bez mogucnosti dizanja i imla sam jako mucan porod. Sigurna sam da bi mi u VZ bilo puno lakse. odmah su me htjeli na drip ali sam odbila i cekala da se sama otvorim, sto je s obzirom da je treci porod dosta trajalo. O Sv.duhu i nakon 6 godina od mog prvog iskustva imam isto ako ne i gore misljenje, izbjeci ako se moze. Lopte im stoje u spremistu, neke babice se deru na rodilje koje vicu, bas me je dopala losa nocna smjena.
    Al sad je sve to iza nas, beba je dobro , ja sam skoro u punom pogonu oko djecice.
    Sretno svima koji idu u VZ, zelim vam humani i sto prirodniji porod.

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Citiraj sarah prvotno napisa Vidi poruku
    Katarinam, jesa rodila sam u nedjelju. na zalost veliku nisam se usudila ici u VZ jer su mi odmah poceli trudovi od 5 min i mislili sam to ce brzo krenut, al nakon prijema u bolnicu sve se usporilo, bila sam prikljucena na ctg 8 sati bez mogucnosti dizanja i imla sam jako mucan porod. Sigurna sam da bi mi u VZ bilo puno lakse. odmah su me htjeli na drip ali sam odbila i cekala da se sama otvorim, sto je s obzirom da je treci porod dosta trajalo. O Sv.duhu i nakon 6 godina od mog prvog iskustva imam isto ako ne i gore misljenje, izbjeci ako se moze. Lopte im stoje u spremistu, neke babice se deru na rodilje koje vicu, bas me je dopala losa nocna smjena.
    Al sad je sve to iza nas, beba je dobro , ja sam skoro u punom pogonu oko djecice.
    Sretno svima koji idu u VZ, zelim vam humani i sto prirodniji porod.
    sarah baš mi je drago što si rodila a tako sam si i mislila pošto se nisi ništa javljala..... samo šteta što ti porod nije ostao u ljepom sječanju, al sve je to sada iza vas i uživajte z prekrasnim zajedničkim trenucima

čestitke na bebi

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

evo mene sa vjestima.... danas nije bilo gužve
    ja sam stigla oko pola 11 i odma nakon nekog vremena obavila ctg i pregled, al sam morala ctg ponoviti pa se malo odužilo al oko 13 sati sam bila gotova
    ako sve bude ok moram se javiti za tjedan dana i to mi taman pada na termin pa ćemo vidjeti

Jabučica sretno

Tincha avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I ja bila u petak - nisam nešto dugo čekala, iako je u međuvremenu bio i jedan carski... Kad je dr. u ambulanti, onda to ide jako brzo. Nije mi se dopao, uvalio instrument za amnioskopiju bez ikakvog pitanja i upozorenja - dok sam ja stigla krajičkom oka vidjeti što to sestra vadi iz celofana već me izmesario.... Sad sam upravo na nekoj stranici pročitala kako je sama metoda "bezbolna i kratkotrajna" Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cijeli dan me sve dolje boljelo, i to se lijepo nastavilo i danas. Ja ko da prizivam mesarenje kad dođem kod raznih doktora - a u onakvom stanju u kojem sam bila nisam se mogla/htjela svađati - što ako mi taj na kraju bude na porodu? Uglavnom za tjedan dana opet na pregled, ako se do tad ne porodim. Stvarno se iz svega srca nadam da će porod prije petka.
    jabučica na vratima piše da je dr. Majcen u pon, ne znam jel to mijenjaju koji put.
    Jel zna neka od koliko ujutro oni počinju pregledavati? Piše tamo da se pacijentice primaju od 7-11, a ambulanta radi od 9-13. Jel oni imaju preglede od 7 ili tek poslije vizite? Nisam se sjetila to sestru pitati.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

koliko ja znam ctg pocinje od 7 ali vjerovatno doktor prvi put dodje u 9 sati. Da, meni je dr. Karadza radila amnioskopiju, i ja sam se uplasila dok sam vidjela te instrumente, ali stvarno nista nisam osjetila, tako da mi je ona ostala u dobrom sjecanju. sad u pon ce mi valjda ta dr. Majcen opet raditi amnioskopiju, a isto ne znam kakva je, nadam se da je njezna ko i dr. Karadza...znaci onda kod Vidakovica boli?? hm... nadam se da cu se poroditi valjda iduci tjedan da ne moram opet na to ici....
    Tincha, idi radije onda u cetvrtak dok je ona ako te kod tog doktora boljelo, nema veze sto je dan prije.

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

I ja bila u petak - nisam nešto dugo čekala, iako je u međuvremenu bio i jedan carski... Kad je dr. u ambulanti, onda to ide jako brzo. Nije mi se dopao, uvalio instrument za amnioskopiju bez ikakvog pitanja i upozorenja - dok sam ja stigla krajičkom oka vidjeti što to sestra vadi iz celofana već me izmesario.... Sad sam upravo na nekoj stranici pročitala kako je sama metoda "bezbolna i kratkotrajna" Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cijeli dan me sve dolje boljelo, i to se lijepo nastavilo i danas. Ja ko da prizivam mesarenje kad dođem kod raznih doktora - a u onakvom stanju u kojem sam bila nisam se mogla/htjela svađati - što ako mi taj na kraju bude na porodu? Uglavnom za tjedan dana opet na pregled, ako se do tad ne porodim. Stvarno se iz svega srca nadam da će porod prije petka.
    jabučica na vratima piše da je dr. Majcen u pon, ne znam jel to mijenjaju koji put.
    Jel zna neka od koliko ujutro oni počinju pregledavati? Piše tamo da se pacijentice primaju od 7-11, a ambulanta radi od 9-13. Jel oni imaju preglede od 7 ili tek poslije vizite? Nisam se sjetila to sestru pitati.
    što se tiče amnioskopije kod Dr. Vidakovića mene nije ništa boljelo ama baš ništa i jako sam zadovoljna, a ako se do petka ne porodim opet ću na kontrolu k njemu ja sam zadovoljna s njim, a nije me bolio ni jedan pregled kod njega.

Ctg počinje raditi od 7 u jutro, a doktor tek u 9 kad se vrati sa vizite ili malo kasnije ako se zadrži.

Jabučica kako je prošlo jučer na pregledu?
    Posljednje uređivanje od katarinam : 29.03.2011. at 17:36

Tincha avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala katarinam tak sam si i mislila da dr.-a nema prije 9... Idem sutra na pregled - mm ne može dobiti godišnji u petak, pa ću spojiti ugodno s korisnim
    A možda se prije pregleda ipak porodim

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Hvala katarinam tak sam si i mislila da dr.-a nema prije 9... Idem sutra na pregled - mm ne može dobiti godišnji u petak, pa ću spojiti ugodno s korisnim
    A možda se prije pregleda ipak porodim
    sretno sutra, javi se sa ljepim vjestima

KATALENIĆ avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Pozz..
    imam jedno pitanje... moja šogorica trudna je 6 mj. termin poroda joj je 19.6. prvo dijete je rodila u Vinogradskoj bolnici a za drugo se odlučila da bi rodila u varaždinu. njezin ginekolog je u zagrebu. zanima nas da li može roditi u vž i da li njezin muž može biti s njom na porodu. na prvom porodu u vinogradskoj je bio.završio je trudnički tečaj. rodila je prije 2 god. može pomoć? hvala.

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Citiraj KATALENIĆ prvotno napisa Vidi poruku
    Pozz..
    imam jedno pitanje... moja šogorica trudna je 6 mj. termin poroda joj je 19.6. prvo dijete je rodila u Vinogradskoj bolnici a za drugo se odlučila da bi rodila u varaždinu. njezin ginekolog je u zagrebu. zanima nas da li može roditi u vž i da li njezin muž može biti s njom na porodu. na prvom porodu u vinogradskoj je bio.završio je trudnički tečaj. rodila je prije 2 god. može pomoć? hvala.
    može roditi u vž bez problema samo zadnje preglede mora obaviti u trudničkoj ambulanti u vž, ako se radi o normalnoj trudnoći bez komplikacija u 39 tt može zatražiti uputnicu od svog ginekologa za amnioskopiju i ctg za vž bolnicu i ode tamo na pregled.
    a što se tiče prisutnosti muža na porodu i to je moguće samo se treba završiti trudnički tečaj koji se održavaju svaki mjesec i to svaki utorak, a trebalo bi prisustovati barem na tri predavanja.

nadam se da sam ti pomogla, a ako trebaš još kakvu informaciju slobodno pitaj.

Tincha avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

može roditi u vž bez problema samo zadnje preglede mora obaviti u trudničkoj ambulanti u vž
    Ja bih samo ovome dodala da ja nisam stigla obaviti niti jedan pregled u VŽ-bolnici prije poroda jer mi se sin rodio 37+2. Jednostavno sam došla s puknutim vodenjakom u bolnicu - nitko me nije otjerao. Trudnički tečaj sam završila s mm-om u VŽ-u ipak i bio je s menom na porodu najnormalnije.
    Danas sam bila kod dr. Karadže na pregledu - savršeno! Ugodna i nježna doktorica - nije me ništa boljelo - ma skoro sam se i rasplakala kad sam sišla sa stolca od olakšanja. Kakve razlike to mogu biti u pregledavanjima, sramota da te netko u stanju izmesariti a treba samo malo nježnija ruka.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ako je već bio na porodu i na tečaju u zg u vž ne trebaju dolaziti ali moraju platiti onih 300 i nešto kuna

hejena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tako je .. meni su rekli sada za drugi porod da je bitno samo da imam uplatnicu za tih oko 340kn.. ne moramo ponovno na tečaj ..

big milky mum avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

znači drugi put se uopče ne treba ići na tečaj? Ni jedan put?
    Samo platimo i to je to, bez dolaženja? Stvarno mi se neda dolaziti

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj big milky mum prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam zvala i rekli su mi da treba i mati potvrdu o tečaju i potvrdu o uplati! ako si već prije bila na tečaju za potvrdu se obrati dr. Magaš (ja sam joj slala mejl)!

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

rodila sam nedavno i donijela sam samo potvrdu (isprintanu doma) o uplati preko neta
    nitko nije ništa rekao, to su si uzeli i bilo je ok
    Posljednje uređivanje od Zara1 : 01.04.2011. at 10:21

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj big milky mum prvotno napisa Vidi poruku
    tako je

partyka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam u 11. mjesecu pratila prijateljicu na porod i tada je bilo važno ne samo da platimo tečaj nego da budemo na svim predavanjima (samo smo 1 smjele izostati). Čak su nas i popisivali. Ali pretpostavljam da je to tada bilo od uskočke panike, a da su se sada opet opustili.

Tincha avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja isto nisam išla ponovno na tečaj (mm i ja bili prije 2g), samo sam uplatila i moja mama je s uplatnicom otišla kod dr. Magaš po potvrdu o tečaju.

big milky mum avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

hvala na odgovorima!
    išla sam ih ipak nazvati! veli ljubazna gospođa koja se javila da ako smo prošli tečaj kod njih da nas imaju u kompjuteru i da samo moramo platiti 300 kn
    i imati kod sebe tu uplatnicu! Ne trebamo dolaziti na tečaj! a za tu potvrdu da bi trebali dolaziti po nju nije ništa spomenula!

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj partyka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam u 11. mjesecu pratila prijateljicu na porod i tada je bilo važno ne samo da platimo tečaj nego da budemo na svim predavanjima (samo smo 1 smjele izostati). Čak su nas i popisivali. Ali pretpostavljam da je to tada bilo od uskočke panike, a da su se sada opet opustili.
    ako joj je to bio prvi porod onda je tečaj obavezan

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

da samo dodam i ja sam rodila u 11. mj. i samo ispis računa s neta je bio dovoljan

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

tincha kakva je situacija? kad ćeš ponovno na pregled ili možda u rađaonu?

kod mene ništa novoga sve ok, na pregledu je sve štimalo i tek se u utorak moram opet javiti na kontrolu, a nadam se da ću ipak prije roditi

Tincha avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sutra idem na kontrolu -ctg i sve ostale ljepote... Od poroda još izgleda ništ, makar me već tri noći tako peru kontrakcije da sam već luda.

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

a ni meni baš ne ide, čep sam izgubila a ostalo ništa javi se kako je bilo.

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

evo ipak je krenulo i mislim da ću uskoro u bolnicu, trudovi su negdje na razmaku od 5 minuta i mislim da neću dočekati sutrašnji pregled i nadam se ljepim vjestima

Tincha sretno

Tincha avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

katarinam super! Ja bila na induciranom, rodila 5.04. Moram samo reći da vž-rodilište nije što je nekad bilo - forsali inducirani i forsali - imala sam povišeni tlak pa zapravo i nije bilo nekog izbora, sve je prošlo ok, ali prije su bili ipak ljubazniji... Pohvala sestri Alenki - ipak nakon mog maltretiranja i zdušne želje za prirodnim porodom, kad je sve krenulo - bila je vrlo stručna i provela me kroz zadnje trenutke sasvim školski i ljubazno.

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

katarinam super! Ja bila na induciranom, rodila 5.04. Moram samo reći da vž-rodilište nije što je nekad bilo - forsali inducirani i forsali - imala sam povišeni tlak pa zapravo i nije bilo nekog izbora, sve je prošlo ok, ali prije su bili ipak ljubazniji... Pohvala sestri Alenki - ipak nakon mog maltretiranja i zdušne želje za prirodnim porodom, kad je sve krenulo - bila je vrlo stručna i provela me kroz zadnje trenutke sasvim školski i ljubazno.
    Tincha baš mi je žao što je na kraju tako završilo, ja sam imala sreću pa su me trudovi krenuli u ponedjeljak navećer, a u utorak rodila isto 05.04. kad i ti ali tek u 17:40.
    ja se ne mogu požaliti na ništa došla na hitni prijem 9 cm otvorena izbjegla klizmu i brijanje, dr probušila vodenjak i krenuli trudovi na razmak od 4 minute i uskoro je sve bilo gotovo. nisam dobila ni drip ni ništa za smanjenje bolova, a rodila na stolčiću i prezadovoljna, nešto malo popucala, a šivati nije trebalo.
    a babica bila super masirala, vodila me na wc, sve super zadovoljna.
    a da tu je i pomoć šogorice koja je bila sa mnom na porodu i bila velika podrška u najtežim trenucima.
    na kraju krajeva zadovoljna sa svime sestrama, doktorima ma sa svime, a u petak već smo bili doma u svome toplome domu.

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

katarinam, bas mi je drago zbog tebe, cestitke na bebici
    ipak, definitivno se slazem da vz nije sto je nekad bio

hejena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

katarinam HVALA na pozitivnoj priči.. to je ono što mi sada treba o vž rodilištu..
    Jel išao tko skoro na kontrole, jel znate tko je najčešće utorkom u ambulanti? mislim ja ću vjerovatno nazvati i provjeriti ali pitam ako tko zna..

hejena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

katarinam HVALA na pozitivnoj priči.. to je ono što mi sada treba o vž rodilištu..
    Jel išao tko skoro na kontrole, jel znate tko je najčešće utorkom u ambulanti? mislim ja ću vjerovatno nazvati i provjeriti ali pitam ako tko zna..

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Hejena, onda ja neću govoriti da te ne uznemiravam
    Uvijek imaš šansu tražiti drugog doktora (kad te prime u bolnicu ili kod porođaja), to je tvoje pravo i
    s obzirom na nedavne neke događaje jođ uvijek preporučam oprez i zaobilaziti dr. D u velikom luku.
    Svi ostali su ono, koliko toliko ok.

big milky mum avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

samo da velim, bila sam danas u bolničkom krugu pa sam ipak svratila do šaltera u rodilištu i pitala ih u vezi tog tečaja dal stvarno nikakva potvrda ne treba!
    (muči me da ne dođem roditi i onda mi pratnju ne puste nutra) i sad su mi dvije gospođe tam rekle da treba potvrda od prvi put! A ako je u pratnji neko drugi a ne onaj koji je bio prvi put samnom na porodu onda i taj/ta treba potvrdu! Da je previše žena i da oni ne mogu tražiti sve te podatke kad dođem roditi.
    Uglavnom znači potvrda treba + dokaz o uplati! Imala sam osjećaj da nebu dobro ako ne donesem tu potvrdu! Tek tolko ako je koja mislila ići bez potvrde ko ja

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

hm, hm
    ja nemam potvrdu od prvi put- uzeli su mi je na prvom porodu i nisu nikad vratili (sa svim dokumentima iz prve trudnoće, tako da nemam niti jednu slikicu s a uzv-a i sl.).
    tako da će moju staru potvrdu morati sami tražiti u svojoj dokumentaciji
    Posljednje uređivanje od sunce moje malo : 20.04.2011. at 13:52

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Treba otići u administraciju tamo u bolničkom krugu, tamo imaju arhivu tko je polazio tečaj, platiti i taj odrezak od plaćanja je dovoljan za prisustvo druge osobe.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ma ne treba potvrda... dovoljan je račun

hejena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mi smo i prvi puta došli bez potvrde jer ih nakon tečaja nisu niti davali, samo smo imali potvrdu o uplati

hejena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

oka daj sad me baš zanima šta je bilo s dr D jer nije ni meni draga.. mislim da sam već pisala.. samo ti reci, treba znati i manje sretne priče!

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Citiraj hejena prvotno napisa Vidi poruku
    oka daj sad me baš zanima šta je bilo s dr D jer nije ni meni draga.. mislim da sam već pisala.. samo ti reci, treba znati i manje sretne priče!
    onda srećom da je ja nisam ni upoznala ako nešto ne štima s njom.
    mene je na hitnom prijamu primila dr. Tot i super prijazna i ljubazna nemam ni jednu primjedbu na nju, a kasnije probušila vodenjak i na kraju došla pogledat dal treba šta šivat a sve ostalo obavila babica a i ona je bila super.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •