Stranica 34 od 41 PrviPrvi ... 243233343536 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,651 do 1,700 od 2033

Tema: Varaždin 5. dio

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Thnx anika
    Znam detalje oko bolnice, zanimalo me ovo oko carskog...
    znam da ne salju automatski na drugi carski pa pitam...
    Uzivaj sad!

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja još brojim sitno, pa bih trebala krajem tjedna na prvi ctg i pregled u rodilište. Zanima me, ako netko trenutno aktualno "hodočasti" u vž rodilište, da li je standarnda postava u trudničkoj ambulanti ili ima izmjena radi GO. Ne želim sresti dr. D, pa ne bih išla u srijedu, već u četvrtak, samo da slučajno ne padnem njoj u ruke radi zamjena za go ili tako nešto.

I tko je nedavno rodio, čula sam da prilično raspale klimu po sobama, pripremila sam spavaćice kratkih rukava, ako to popakiram, bit će ok ili da pakiram dugo? Hvala.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Hera, ne znam raspored, al mozes nazvati trudnicku ambulanti i pitati
    Posljednje uređivanje od Ginger : 27.08.2013. at 09:13

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ode sve zbrkano...

Da, nazovi i pitaj, a mozes i odustati ak vidis da je ona tamo

Sto se tice klime, svaka soba ima svoj termostat i palis ju kad i ako i koliko zelis
    Ja sam radjala u jesen i uvijek sam bilamu kratkim rukavima
    Ovaj put cu u zimi roditi i isto cu imati kratke rukave
    Mislim, temperaturu u sobi sam si nastimavala kak mi je pasalo

Sretno i javi se

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo ja isla u bolnicu nekim drugim poslom pa sam ti pogledala
    Srijeda- dr. Hunjak
    Cetvrtak i petak- dr. Karadza

Dombajice ovaj tjedan nema

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I pitanjce....
    Zna li netko nesto o dr. Hunjak?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ginger dr Hunjak je dr Majcen samo se udala!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

a dr Tot vam je otisla na bolovanje oa na porodiljni!!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    ginger dr Hunjak je dr Majcen samo se udala!
    aaaaaaaa, onda ok
    he, sad kad i ona ode na porodiljni pa ce mi opet na porodu biti dream team (prosli put sam radjala nakon one afere....)

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    aaaaaaaa, onda ok
    he, sad kad i ona ode na porodiljni pa ce mi opet na porodu biti dream team (prosli put sam radjala nakon one afere....)
    Ja prošli put rađala usred one afere (taman se dogovorila s dr. J da me prati do kraja i onda šouprogram). Evo sažetka.

Svaki tjedan objave listu tko je koji datum u ambulanti, više nije da je uvijek istim danom isti dr. Ja sam nažalost bila hospitalizirana pod strogim nadzorom par dana dok nije pala odluka da se više ne može čekati, pa je porod induciran, bio je to jedan sasvim neobičan porod koji je ok završio, beba je ok i došli smo doma.

U odnosu na moja prethodna iskustva, mogu reći da sam primjetila puno poboljšanja u stavu, za neke stvari sam se prije borila, sad se podrazumijevaju, sve sestre na svim odjelima su bile fenomenalne (na svakom ima jedna koja je onaj izuzetak koji potvrđuje pravilo, ostale su preljubazne, susretljive itd., totalno humane, kako bi i trebalo biti). Primalje su mi bile sjajne, ne znam koja bolja, Melita i Marica.

Najveći problem mi je bio što su imali neke radove za vikend i nije bilo tople vode, u mojoj sobi jedva i hladne dok sam se trebala oprati pred porod, pa je to bila pustolovina, kao i nakon poroda još čitav jedan dan. Osim toga, još se nisu prešaltali na grijanje, pa sam u rađaoni cvokotala, srećom su mi odmah dali deku, bila sam zahvalna i na svojim čarapama (mnoge žene su mi već i prije rekle da im nije palo na pamet obući čarape za rađaonu).

Navečer smo dobile deke za bebe, nije bila ni ugodna temperatura kad su ih kupale. Bio je to splet loših okolnosti, da nije bilo toga, bila bih nadasve prezadovoljna.

Svaka pohvala doktorici Karadža koja me pratila i koja zrači baš ljudskošću. Uglavnom, bila sam pozitivno iznenađena.

Još samo da malo upristoje čistačice (koje ne kucaju, upadaju u kupaonu ako se tuširaš da bi uzele smeće i skoro svaka ima neku svoju priču usput...), dobit će čistu peticu.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Čestitam Hera, super da je sve super proslo!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

čestitam Hera!
    i drago mi je čitati da ima poboljšanja
    nadam se da ću to osjetiti i na svojoj koži
    žao mi je što su ti se poklopile te neki tehnički problemi

i ja sam isto kao i ti prošli put...taman poslala mail dr.J. da ga pitam kad je u ambulanti i vidim vijesti....ajmeee

nego, ako se smije znati, što se dogodilo? zašto si hospitalizirana i na kraju inducirana?

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Bilo je skoro kritično s plodnom vodom, pa su pratili da ne bi nestajali otkucaji. Prvi put mi se upravo to desilo, pa sam završila na CR, beba 5 dana u izolaciji itd.

Ovaj put su pratili (3 put na dan ctg itd) i čekali maksimalno jer se vidjelo da su polako krenule pripreme k porodu, no morali smo početi prije nego su krenuli moji trudovi. Nisam baš bila oduševljena naravno, ali mi je drago da sam uspjela izbjeći neke veće komplikacije, još se kao jučer sjećam svih problema prvog poroda, čak bolje nego ovog. I da nije bilo tih nekih tehnikalija, ovaj put bi bilo sve super, ali nekad se tako nešto poklopi, to je bio još najmanji problem u čitavoj priči.

Beba je super, lijepo napreduje i to je onda sve manje bitno.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

uf, Hera, bas ti se nanizalo...
    drago mi je da je sve dobro proslo

ono sto me plasi jest da i dalje prakticiraju indukciju nakon prethodnog carskog

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Ima li novosti? Za cca mjesec dana mi je termin pa bih rado čula najnovija iskustva. Znate li koji doktori su kojim danom u trudničkoj ambulanti?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Raspored se mijenja svaki tjedan, izvjese ga u ponedjeljak
    A novosti i mene zanimaju
    Ako nista, ti javi svoje kad rodis

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

U četvrtak sam bila na pregledu u trudničkoj ambulanti.
    Došla sam oko pola osam i čekala sam na CTG nekih 15-tak min. Iza pola osam se skupilo trudnica samo tako. Barem 15-tak. E sad, po 2 idu na CTG koji traje pola sata-kada sve dođu na red, ne znam. Dakle preporuka, u 7, pol 8 zadnje biti u trudničkoj.
    Iako je na vratima bilo izvješeno da u čet je dr. Karadža, bila je dr. Majcen. U utorak sam zvala da provjerim da li je u čet dr. Karadža. Eto, ipak mijenjaju raspored bez obzira što piše na vratima.
    Petkom bi trebala biti dr. Risek.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Hvala na info, suncokret
    Da, i kad pise tko je u TA, treba pitati sestru tko je od dr tamo, ako nekoga bas zelis izbjeci (ja cu svakako pitati)
    Iskreno, ja ne znam ni koga bih izabrala, samo znam koga ne...
    I sto se vise blizi trenutak kad cu poceti tamo hodocastiti, mene je sve vise strah...nadam se da nece tako ostati do kraja

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I da, ja sam uvijek isla puno kasnije, jer ctg ide nekak, al doktora nema dugo (dok prodje vizita, a cekaju i da se nakupi trudnica u TA)
    Tako da sam jedan jedini put kad sam dosla rano, cekala duplo duze nego kad sam isla kasnije
    A jednom prilikom sam dva puta oblacila gace i izlazila van, jer su gore taman zene radjale i dr je morao trcati u radjaonu
    Nikak mi nije jasno da nije bilo jos doktora..

anita 0108 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Pozdrav cure!
    Evo da se i ja prikljucim. U 26 tjednu trudnoce sam. Nosim blizance (decka i curu). Imam curicu od godinu i 8 mjeseci.
    Zanima me koja je politika bolnice za carski rez? Kako izgleda oporavak nakon spinalne i rooming in nakon carskog?
    Prvi porod je bio vaginalni uz epiduralnu. Muz na porodu, sve ok proslo, al svejedno se bojim ponovo vaginalnog poroda. Za sad je prva beba na zadak pa je carski 100%, al stalno se okrece pa do zadnjeg ne znam kako ce biti. Kad krecu pregledi u bolnici kod blizanacke trudnoce?
    Citam postove, ali su dosta stari pa me zanimaju novija iskustva...

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Evo ja ti mogu reći svoje iskustvo carskog reza od prije 7 tjedana.
    Na porodu su mi bili dr. Majcen(sada Hunjak) i dr. Maltar. Nemam prigovora na njihov rad.
    Bila sam pod spinalnom anestezijom, sve skupa trajalo nekih sat vremena(od spinalne do kad sam otišla u sobu za oporavak).
    Bebu su mi pokazali kad su ga izvadili, al nisam ga dobila na prsa, al babica mi ga je naslonila na lice tako da smo ostvarili bar neki kontakt, malo se pomazili tako, vidjeli se i odnjeli ga
    Poslje ideš u sobu za oporavak, tamo si oko 6 sati i onda te spuštaju na odjel (carice su većinom same u sobi) i tamo dobiješ bebu koja je cijelo vrijeme sa tobom (naravno, ako je sve uredu s djetetom).
    Ja sam došla ujutro oko pol 7 u sobu, donjeli su mi čaj koji sam smjela piti tek poslje 12, taj prvi dan samo tekućinu smiješ i ne smiješ se dizati bar 12 sati od spinalne(da ti se ne poremeti tlak pa ćeš imati jake bolove). POpodne sam se digla kad je došla sestra i išla na wc. Drugi dan sam se sama dizala, sjela sam na krevet pa se lagano istezala, malo šetala oko kreveta i tako. 3. dan sam već super hodala. Ponude ti ljekove protiv bolova, ja sam popila samo kad sam bila u sobi za oporavak kad je anestezija počela popuštati, poslje bol nije bila tako strašna. Doma ideš 5.dan ako je sve ok. Rana mi je super, Već u bolnici je prestala curiti.
    Što se tiče politike oko carskog, moj dečko je bio na zadak i kad sam pitala doktore dal prakticiraju carski ili vaginalni (prvorotka sam) rekli su mi da ovisi kakva ekipa će mi biti u rađaoni. Dr.Majcen je htjela vaginalni porod, al onda je došao Maltar i ponudio mi carski, a ja i dragi smo se dogovorili ako budem mogla da ću prihvatiti carski.

anita 0108 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

hm...htjela je vaginalni?
    mislim, ok, ako rodilja tako zeli, ali ako ne...hm, hm...
    moja prva curka je bila na zadak (doduse, neki cudan, skoro poprecno) i nisu ni spominjali vaginalni
    ja ne bih ni pristala, tj. inzistirala bih na carskom
    al to je bilo prije 5 godina....
    sve ostalo je i meni bilo manje-vise isto, osim sto su mene odmah odvezli u sobu i isto sam bila sama
    kako je to bilo usred noci, a ja sam se tresla nekontrolirano, bebu su mi vratili ujutro
    lijekove za bolove ja svakako preporucam, i to traziti cim nesto osjetis

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

zapravo me brine forsiranje vaginalnog i kad to ne bi trebalo
    od one afere prije tri godine jako paze na statistiku, nazalost
    evo, uz moj vbac (iako jako zeljeni) koji je forsiran na sve moguce nacine, moja jako dobra prijateljica je zavrsila na jos gorem - isto vbac, ona skroz sitna, beba 4,5 kg, cista indukcija
    na kraju zavrsilo hitnim carskim, ona i beba jedva izvukli zivu glavu

anita 0108 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Joj cure hvala vam puno. Nadam se da cu i ja na carski, ali samo zato jer su blizanci pa me strah da se nesto ne zakomplicira (najcesce s drugom bebom). Ovako bi bila mirnija. Al do zadnjeg necu znati. Probat cu si nekako sredit. Gnjavit cu vas sigurno jos, al za sad vam hvala puno.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

anita ima kakvih novosti?

anita 0108 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Je, ima. U srijedu sam bila na kontroli, decko se okrenuo na glavicu, a curica je i dalje poprecno. Danas mi je 28 tjedana i mislim da sam imala uzasan pritisak i BH kontrakcije (mislim jer nisam sigurna kak to izgleda) nekih 2-3 sata, vec sam mislila da cu morati na hitnu, ali evo prosle su. Doktor mi je rekao da je decko jako nisko i ako mi nesto pocne curit da odmah odem na ginekologiju. Sestricna koja je med.sestra je ispitala malo sestru na odjelu za carski rez i s obzirom da su mi svi nalazi i trudnoca uredni, nema sanse da idem na carski. Tako da cu biti u neizvjesnosti do kraja. Moram se ipak pocet psihicki pripremat za vaginalni porod.
    E da, i gin me pitao dal hocu ic s 32 tjedana u bolnicu i bit tamo barem do 37 (ako izdrzim do tad) jer da su tako uvijek slali blizanacke trudnoce. Za sad sam mu rekla da ipak nebi isla. Idem na kontrolu za 3 tjedna pa cu tad cut sta ce rec i ako treba nemam o cemu razmisljati. Sad sam sve lijepo zakomplicirala, nadam se da ces skuzit sve sto sam napisala. )

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Skuzila sam draga
    Tko ti je bio na pregledu?
    I cekaj malo, pa beba je poprecno, kako je onda moguc vaginalni?
    Ma gle, bolje je da bude vaginalni, to bez pogovora...
    Nadam se da ce se prije poroda okrenuti
    E, a jesi dobila dex za sazrijevanje pluca? Ili to rade kad se bas vidi da bi porod mogao krenuti uskoro?

Ja i dalje imam dojam da oni forsiraju vaginalac posto-poto i to mi je koma
    Moja beba je, srecom, okrenuta glavicom i nadam se nesto ljepsem vaginalcu u od odnosu na prosli put...

anita 0108 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Kazu da je moguc vaginalni, ako je prva beba na glavicu. Ona napravi prolaz i onda se ceka da se druga okrene, a ako ne onda carski. I tog me najvise strah. Da cu na kraju i jedno i drugo. Nisam dobila dex za pluca. Znat cu vise 4.12 (tad ce mi bit 31 tjedan) kad idem na kontrolu. To mi je zadnja kontrola kod njega. Dalje idem u bolnicu na kontrolu, a mozda po potrebi i ostanem. Dr. Kirchbaum mi trenutno vodi trudnocu jer je dr. Pitner vec duze vrijeme na bolovanju.
    Kod kojeg gina si ti? Kad je tebi termin? Odnosno koliko ti je sad tjedana?
    (spori su mi sa stavljanjem postova, vjerojatno zato jer sam nova )

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ginger a to je vjerojatno ona njihova priča da se druga beba instinktivno okrene na glavicu kad se prva rodi... ali ako se ne okrene onda druga beba ide na cr.
    Eh, da, ja se nisam javljala na ovu temu iako pratim ... mi smo u 35.tt i bebač je još na zadak. Strah me vaginalca jer sam čula da im je to uvijek prva opcija, i da je dosta zahtjevnije i duže traje. A za sad molim svoju lijenu bebicu da se okrene.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Joj, sto vise iskustava cujem, to me vise strah...

anita, a ja sam mislila da si bila u bolnici na pregledu...
    ja sam sad u 31 tt i nadam se jednom lijepom vbacu

cure, ma je, to govore...okrenut ce se...mozda i hoce, ali...
    ak je beba poprecno, fakat ih ne kuzim cemu riskirati
    no dobro, necu vise piliti po tome...

Muma rekoh ti, kad napunis 36tt, pocni s onim vjezbama
    Ne moze skoditi, a mozda ga fakat potakne da se okrene

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

pozz curke.ja sam nova tu.al evo da podjelim s vama svoju pricu...moja dr me poslala u bolnicu na pregled s nepunih 37 tt jer je beba na zadak i da nek oni u bo odluca kaj budu.tak da hodam na preglede u trudnicku ambulantu cetvrtkom.bila vec dva put.a ovaj cet udem treci put.sad sam 38+4tt.beba je jos uvijek na zadak i receno mi je da nebude carski.malo me strah jer je zadak al je rekla dr da carski rade jedino ako je beba 3800 ili teza.bez obzira kaj sam prvorotka bi trebala rodit vaginalno bebu na zadak.u cet idem opet na pregled i onda idem na uzv pa budu vidli kolko je bebica teska.bas me zanima kaj budu na kraju odlucili....

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Sh*t A koja ti je doktorica bila evelyn?

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

dr.karadza.ovak mi se dopala i super bila na pregledima.i ovaj cet opet idem k njoj.al kao takva je procedura kod nas u rodilistu.ne rade bas carski.a kaj i ti bi trebala uskoro rodit?isto zadak ili?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Puno toga se promijenilo...
    Cure, drzim nam svima palceve

Probajte s tim vjezbama, tko zna...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mene zapravo ljuti sto se kao furaju na prirodno, al bez problema ti opale indukciju bez indikacija, kao i indukciju nakon carskog
    Mislim, nes ti prirodnih poroda...

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

A kakvo je stanje u Čk? Ja bih i tu opciju razmatrala, s obzirom na trenutnu situaciju.

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Muma,vjerujem da tebe neće forsirati na vaginalni porod,obzirom da si na mirovanju (vjerujem da imaš to i zabilježeno na otpusnom pismu),a za vaginalni porod bebe na zadak je ipak potrebna fizička snaga mame (ti ju nemaš,kad si već neko vrijeme u krevetu). Sretno

anita 0108 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Ginger, ti si 31 tjedan, ja 28. S obzirom da se blizanci rode ranije mozda se vidimo u rađaoni na kraju tvoje trudnoce.
    Što se carskog reza tiče, rekao mi je doktor da carski bez indikacija dolazi u obzir ako promijenim bolnicu ili uz neku tesku vezu. Evelyn, mislim da ces ic na vaginalni, a nakon par sati ako nece ic onda na carski. Nije neka utjeha, mene mozda ceka oboje. Bitno je samo jedno, da beba ili bebe izađu i da je s njima sve ok. Ostalo se zaboravi kad-tad!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

MartinaP palo mi je na pamet...al tamo mi je pak sve nepoznato...
    A i mm nije sklon promjeni rodilista...probala sam progurati Austriju, al nema sanse
    Doduse, mozda bi ovo i proslo, jer ipak je blizu
    Al kad ni ja nisam sigurna...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

anita, mogu se i blizanci roditi u treminu, imali smo nedavno i na forumu primjer
    zelim ti da ste sto duze u komadu

al ne slazem se da je bitno samo da su bebe dobro - to jest najbitnije, bez pogovora, i svima nam je to glavni cilj
    medjutim, to ne znaci da je uredu da se rodilje mrcvare...i mi smo bitne
    evo ja niti nakon tri godine nisam zaboravila, a neke zene ne zaborave nikad
    jest da bi sve mi pristale na sve, pa i mrcvarenje, samo da nam djecica budu dobro, al u rodilistu bi trebali misliti i na nas
    ili ja previse trazim?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ma ja se samo nadam da ce sve ici uredno i kak treba, pa mi njihova pomoc i nece previse trebati

anita 0108 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Ma joj znam, ni ja nisam zaboravila i bas zbog tog me sad drugi put jos vise strah jer znam sta me ceka... A imala sam cijelu ekipu doktora i babica (taman bila smjena), a i suprug mi je dr (samo ne u toj bolnici).
    Ne znam tu na forumu, ali sve cure koje znam da su nosile blizance, sve su nekako rodile ranije. Pa onda i ja tako razmisljam (oko 37.-38. tjedna).

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

pa to je puni termin, ja sam svoje cure rodila s 38 i 39 tt
    a nasa medonija je blizance rodila sa punih 40 tt, mislim cak i koji dan vise

anita 0108 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ja se samo nadam da ce sve ici uredno i kak treba, pa mi njihova pomoc i nece previse trebati
    Bit ce...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Thnx!

Evo nasla sam, medonija je svoje duplice rodila sa 41+2 tt

anita 0108 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

40 tt?! Mislim da bi se do tad raspuknula. Ja racunam do 36, a onda dalje dan po dan cim duze...

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Naravno da bi trebali misliti i na nas a ne samo na bebice, ali izgleda da je to postalo manje važno ...mislim kakve su im to "granice" da bebe do 3800g svakako porađaju vaginalno i na zadak. A drugi faktori? Pa to nije bebica nego bebonja i pol. Mene je kod takvog vaginalca strah da beba ne zapne. Ja bi najradije da se on okrene pa da idem mirne duše rađati vaginalno, s filmom u glavi o što manje intervencija. A ovak...kad čitam o takvom porodu već mi blješte pred očima riječi "neprirodan porod, komplikacije...". Već unaprijed znam da slijedi epiziotomija koliko ide itd...i kako da se onda opustim i držim one "ja to mogu, samo pozitivno..." Sad sam jedva izdržala vađenje krvi na transfuziji..naravno da se naguraju i starčeki, a njima je tamo zablokirao komp pa su kasnili skoro 45min s vađenjem krvi, a ja više nisam mogla sjediti a ni ležati u onoj stolici već samo stenjati. Bit ću ko zvjer do poroda
    Posljednje uređivanje od Muma : 20.11.2013. at 08:16

anita 0108 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Cure, ja prijavljujem svojih 29 tjedana! Osjecam se malo bolje nego onih par dana nakon pregleda! Kako ste vi? Jeste jos u jednom komadu? Svima saljem ~~~~~~~~~~~~~~~! Uzivajte u vikendu!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

pozdrav anita ja sam isto varazdinka i u ponedeljak nam je 24 tt. Samo nek ti bebeki budu ok i da prije 37 tt ne ides u rodiliste!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •