Nadam se da ćete se mimoići odnosno da nećeš doktore niti viđati previše, nego roditi samo s primaljama
Ni ja nisam željela sresti ni nju ni dr.Š. ali mi je baš dr.Š. na kraju bila dežurna to popodne. I na moje veliko iznenađenje, mada je to jutro bila jako živčana zbog gužve u rađaoni (što su mi neki rekli), prema meni je bila super, tražila sam da me ostavi na miru i ne forsira drip bez obzira što mi je kod kuće puknuo vodenjak. I tako, vidjela sam ju svega 3 puta u ta 4,5 sata u rađaoni; prvi put da potvrdim da ne želim drip do zadnjeg trenutka i da želim čekati svoje trudove (to sam rekla pri dolasku u rodilište drugom doktoru pa joj je on prenio), drugi puta da pogleda koliko sam otvorena i treći puta je navratila kad je već bio izgon - ja s babicama i mužem već rađala na stolčiću
Koliko mi je doktor koji me primio rekao, dr.Š. preferira prirodan porod, e sad, zašto se zamjerila nekima... ne znam.
Zato samo hrabro, reci što želiš i što ne želiš i ustraj na tome koliko je god moguće, tj tako dugo dok nije ugroženo tvoje zdravlje i zdravlje bebe
Sretno! Sada možeš svaki dan očekivati svoje malo zlato... Joj baš ti zavidim, jer koliko god porod bio težak, toliko je onaj trenutak kad rodiš, te vidiš i primiš svoje dijete prekrasan i nabijen emocijama...