-
Pročitala puno, čitam od 3.dijela, ali još uvijek imam par pitanja
:
Inače, naravno da bi najradije od svega imala prirodan porod, ali taj mi je dio manje bitan.
Vrlo slično Jelki
, meni je daleko najbitnije omogućiti nam potpuni 24satni rooming in, "onak kako Bog zapovjeda".
Nikako: "rooming in" sa Sv. Duha sa odnošenjem beba za vrijeme posjeta, pranja, kupanja, vaganja, hranjenja, po noći, da se mama naspava ili odmori...
Uvidjeh da je Varaždin nudi najsličnije onome što mi mame smatramo 24satni boravak s bebom, i taj sam dio manje više shvatila i sviđa mi se! Napokon nešto na što bi eventualno mogla pristati bez lijanja suza što nemam druge opcije (kao npr. u Zagrebu)
Pitanja:
- znaći u vrijeme boravka u bolnici tata nimalo ne može sudjelovati u prvim trenucima i danima bebe, već se tretira kao "svaki drugi" posjetioc i može vidjeti mamu i biti s njom isključivo (eventualno bebu ali na sekundu) u onaj period posjeta
- da li tata može biti prisutan na porodu kakav god on bio (vaginalni, carski...)
- da li je uobičajen spinalni carski ili se mora napomenuti da želim spinalnu a ne opću?
- kakvo je stanje bolnice, kakva je rađaona, sobe (nije mi bitno, samo me zanima
)?
- da li postoji porod u vodi / kadi (za stolčić znam, to mi je super)?
Više se ne mogu sjetiti
...
Hvala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma