Citiraj Jelka prvotno napisa
Citiraj jasna_mirakul prvotno napisa
ne preporučaju tuširanje
:shock: :shock:

Pa ja ću fakat morati s koferom u VŽ (velika je vjerojatnost da mi MM neće dolaziti). Jel u sobi ima mjesta za tako nešto?

I zapravo, kad dolazimo u rodilište, gdje se ostavljaju stvari, recimo kofer i manja torba, u kojoj su najpotrebnije stvari? U sobi za rađanje?
Ma ne.. Gle, možeš se ti tuširati ali sve je to stvar na tebi. Ja sam imala carski a i one koje su dolje rezane, mislim, kako bi se tuširali?
Kada ideš roditi i kada već moraš odmah u rađaonu stvari idu sa tobom u rađaonicu, poslije ti ih sestra donese u sobu. Ja sam prvo bila u sobi jer nisam bebu osjećala da se miče i bila sam u sobi na ctg-u pa su me pratili i par dana poslije sam dobila trudove, onda sam iz sobe išla dokt na pregled, pa na klistriranje, doma sam se bila obrijala, ako se ti nisi ili ne možeš onda te tam sestra obrije, lijepo, lagano, tak se ni ja lijepo ne obrijem kako one tam..
Onda sam uzela stvari i u rađaonu s njima.
U sobi imaš ormarić tamo gdje djecu presvlače pa unutra staviš, sad ne znam kako je u drugim sobama jer posebno stave one koje rode normalno a posebno one koje rode carskim.
Imaš sobe di ih je unutra troje, dvoje te čak i sama soba, a kraj kreveta ti je krevetić tako da je dijete stalno sa tobom.
Ako rodiš normalno u rađaoni u kolicima te voze sa dijetetom u sobu
Rađaone su ti fenomenalne, veliki krevet, lopte na kojima možeš "vježbati" njime si neke žene olakšavaju, jastučić za dojenje, koje kakve igračkice za stiskanje u ruci, tam je lijepo..jedva čekam da opet zatrudnim..
Što se tiče pelena normalno da ti neće stati u torbu, ja sam njih posebno u ruci nosila jer mi je skoro cijeli paket trebao.