Citiraj Veno prvotno napisa
Sad sam skužila da, sva u tremi, baš nisam potpuno bila razumljiva. Mene zanima zna li netko kada dr. Dombaj ide na godišnji? Kakve sam sreće, baš će mi se ona na kraju potrefiti, sve si zamišljam kako će pokazivati pametnjakovići iz okolice na mene prstom "To je ona pametna kojoj naše rodilište nije bilo dobro pa je išla u Varaždin po još goru uslugu".
Draga moja, ja ne znam kad dotična doktorica ide na godišnji, samo ti želim reći da nemoj toliko negativno razmišljati i u glavi slagait najgore moguće scenarije. Naprotiv,zamisli najljepši porod, onakav kakav ti želiš da bude. To će biti puno bolje i za tebe i za bebu.
Osim toga, uvijek su 2 doktora u smjeni i ako ti se baš potrefi doktorica koju ne želiš tamo, pa traži drugog. Na to imaš pravo.

A sve i da znaš kad je dr. D. na godišnjem, pa neće se beba ravnat po njoj? Ili misliš da hoće?

Samo pozitivno...ja sam uvjerena da je moj porod prošao tako dobro baš zbog toga što sama sebi nisam dozvolila nikakvu negativu i na kraju je sve ispalo baš kako sam željela (isto sam rodila u VŽ).