ja sam rodila u 18h i kad mi je sestra donijela bebu ona je spavala. Pitala sam kad će mi ju prvi put stavit na prsa (morala je ona kad sam još bila nepokretna), a ona je glatko odgovorila da se bebe ionako ne stavljeju na prsa prvih 12 sati poslije poroda. Još je dodala da ju nikak ne zovem ponoći čak ni ako beba plače jer beba mora plakati. Nedugo zatim beba je bljucnula bijelu tekućinu. Spavala je još neko vrijeme i onda je u toku noći počela plakati. Pokušavala sam je bar dotaknuti rukom, ali se nisam mogla pomaknuti. Kad više nisam mogla slušati plač svoje bebe pozvala sam sestru koja je došla i rekla da mi ne da bebu i da ju više ne zovem do jutra. Bebica je ipak nekak zaspala i probudila se oko 3 u noći. Plakala je do 4 kad stvarno više nisam mogla izdržati i opet pozvala sestru. Zatražila sam da ju bar stavi pokraj mene ako nam već ne želi pomoći oko dojenja. Uz negodovanje je to napravila. Bebica se smirila i zaspala.

Oko 6 ujutro je ponovno stigla sestra i prek volje rekla da ak sad hoću može mi pokazat kak se doji.

Ta sestra mi je ponovno bila dežurna nekoliko dana poslije kad je mlijeko već krenulo i tada me uvjeravala da se odmah moram početi izdajati jer da ću navuć upalu. Samo sam joj odgovorila da sam dojila 21 mjesec i da znam kad su mi dojke prepune i da ovo nije ni blizu tome. Nisam se izdajala u bolnici.