Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2033

Tema: Varaždin 5. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj glenda prvotno napisa Vidi poruku
    tnx bubika to je otprilike kaj i ja znam.
    Bila sam kod njega na početku trudnoće pa se o porodu nismo razgovarali, ali nisam bila sigurna da li on još radi u rodilištu ili ne.
    Kaj se tiče skupoće pregleda- nije tak puno 350 kn po pregledu- uzv uključen, a ja kak sam paničarka rađe dam malo više love pa da znam da je sve ok, nego da me proganjaju glupe misli. :/
    Tako sam i ja bila sa prvom trudnoćom, išla kod njega, i dogovorila da će mi biti na porodu, bio, došla prerano, mogao me poslati doma, vjerovatno su bili lažnjaci, žurio, upropastio, , bila sam od silnih ljekova i dripa totalno, ali totalno bez svjesti, toliko me nadrogiral sa sredstvima protiv bolova da se nisam mogla poroditi, dijete je išlo malo gore, dolje, zašto.....
    Uglavnom završila na carskom rezu, bila sam obilježena u cijelom rodilištu, bila sam ona njegova i svi su se prema meni odnosili ko, neću reć šta.
    I za sve što mi je priuštio sam mu platila masne pare.
    Drugi porod skroz suprotno, borila se, rodila na stolčiću uz najbolji duet u bolnici, Erika i Jukić.

I što je bolje, biti paničar ili prepustiti se prirodi da ipak kaže svoje.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

evo cure ja se obecah dojavit kad rodim - ali nemam vam sta rec. Rodila jesam u Varazdinu, ali ne u rodilistu nego doma - sve se odvijalo tako brzo da nisam stigla do bolnice od koje zivim doslovce na 5 minuta.

Inace, porod je bio iz snova, stavila sam temu na Price s poroda..

Svima koje se spremaju u Varazdin na porod zelim svu srecu i pozitivna iskustva!

glenda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

@Nightswimming bravo!!!! Čestitam!
    Porod iz snova

glenda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

heh, da sam ja pustila prirodu da veli svoje vjerojatno bi već 2002. imali bebu od 6kg u Hrvatskoj.... iovak je bil najveća i najglasnija beba u rodilištu- 4550g!!! i nije još htio van... Ovaj sada ide njegovim tragom, ali sad niti ne mogu sanjati o prirodnom porodu ak on nastavi rasti ko do sad, a ja ostanem zatvorena ko do sad (veli moja doktorica- zacementirana ).
    Na žalost čini se da sam ja jedna od onih radi kojih i postoje doktori....
    A u glavi sam bila i onda i sada totalno spremna za lijepi prirodni porod ((

A kaj se sestri tiče s njima sam se nervirala cijela dva dana dok sam mislila da bi mi one možda mogle pomoći- ostatak su one mene pustile na miru, a ja nisam od njih očekivala ništa i tak mi je bilo najbolje... SAMA sam se naučila dojiti, SAMA sam prematala i nosala dijete od 4 i pol kile posle carskog i tak bude i sad

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •