Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2033

Tema: Varaždin 5. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Provincijalkaa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Cure kakva su iskustva s drugim dr. u Vž? Mislim što ako se ne potrefi dr. Jukić na dan D? Vrijedi li ići u Vž ako u to vrijeme ne radi DREAM team?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Provincijalkaa prvotno napisa Vidi poruku
    Cure kakva su iskustva s drugim dr. u Vž? Mislim što ako se ne potrefi dr. Jukić na dan D? Vrijedi li ići u Vž ako u to vrijeme ne radi DREAM team?
    po mome definitivno ne...zato ja nisam isla drugi put tamo...isplati se samo ako ti je stalo do ljepote smjestaja i urednosti...iako po nekim saznanjima ne valja samo 2-3 osobe...

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Provincijalkaa prvotno napisa Vidi poruku
    Po meni ti je bitnija primalja od doktora. Tu na forumu je dosta cura pisalo o negativnim iskustvima s doktoricom Špoljarić, ali je meni bila više nego super, došla bi samo onako nenametljivo, pitala kako se osjećam, pregledala me, pitala da li što trebam i otišla dalje, jer kao vidi da se odlično snalazimo i bez nje. Ali ja sam imala sreću da mi je na porodu bila primalja Erika
    E sad, vjerujem da ima doktora koji znaju biti neugodni i koje ni ja ne bi voljela sresti na porodu, ali mislim da je najbitniji stav kako se postaviš. Ako znaš što želiš i to im kažeš na jedan normalan način, neće te nitko gnjaviti Doktori su mislim presretni ako ne moraju asistirati primalji na porodu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •