Moram se malo ukljuciti, iako vec neko vrijeme nisam bila ovdje, a i cinilo mi se da sam sve vec napisala.
Pa tako i o "dream team" kombinaciji. Sad cu ponoviti, rodila sam u Varazdinu dva puta, niti jednom mi na porodu nije bio "dream team", i zaista imam dobra iskustva. Primalje i doktori su bili super i pomogli mi maksimalno. Pogotovo drugi puta kad sam sve odradila bez dripa, uz maksimalmo setkanje po radjaoni i podrsci primalja.
Na odjelu su sestre isto bile super, sad drui put bolje nego prvi, cinilo mi se zato jer sa drugorotka. Nekako je i odnos opusteniji, jer sam i ja bila opustenija.
Sve, ali sve moje zelje su bile ispunjene.
I za razliku od pocetka 2009 kada sam rodila svoje prvo dijete i kad su jos nosili bocica sa AD, sada to nitko nije ni spomenuo. Dapace, cimerica je rodila nesto ranije, pa je bebica imala nesto teskoca prilikom sisanja. Ne da su joj sto puta pokazale, nego su je i bodrile i molile da doji, jer nazalost cimerici i nije bilo toliko bitno dal ce dojiti ili ne.

nemojte se brinuti, imajte povjerenja u sebe, bilo koja primalja ili bilo koji doktor to ze znati prepoznati.

uputnice trebaju za svaki pregled jedna. osim ako vam malo ne pregledaju kroz prste

Sretno