samo da kratko napišem - nisam primijetila da vole samo "školske" trudnoće.Mene sad samo zanima koliko ima istine da vole samo skolske trudnoće, da li su skloni zadržavanju na ležanju, koliko su stručni po pitanju patologija trudnoće, kakva im je skrb o bebama poslije? Da li se netko tko nema školsku trudnoću (što god to bilo) iz drugog grada odlučio ići u Varaždin?
Što se ležanja tiče, meni je drago da sam ležala i da smo bili pod nadzorom, tj. moja beba, iako se više nisu mogle vidjeti ni spriječiti posljedice toga što sad ima moja beba (zbog manjka pl. vode deformacija stopala). Ali jedino su tamo vidjeli (dr. Jukić) da je veliki manjak pl. vode (moj gin i još 2 druga koja su me gledala u trudnoći to nisu vidjela, a trebala su).
Stručni jesu u svakom slučaju i nimalo u to ne sumnjam, pogotovo ne u dr. Jukića, a ni u ostale dr. koje sam imala prilike upoznati tamo na ležanju, tj. koji su me gledali na uzv-u.
Što se opremljenosti tiče, za moje dijete nisu bili dovoljno opremljeni, ali su jako brzo reagirali i maleni je hitno prebačen na Rebro.
Inače, nisam iz Varaždina, imam sat vožnje do tamo, i da rodim još 10 puta uvijek bih odabrala Varaždin i dr. Jukića. Iako sam i zadovoljnja sa dr. Farom i dr. Kirchbaumom.

Odgovori s citatom