Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2033

Tema: Varaždin 5. dio

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Vila prvotno napisa Vidi poruku
    nitko ne radi od njih. čim se podigne optužnica (što jest) slijedi suspenzija. Koliko se iz medija vidi, Jukić je priznao dio krivnje, pa čisto sumnjam da nakon toga može na posao. Inače, upravo sam se vratila s pregleda. Trudničku ambulantu kroz tjedan drže samo dvije doktorice - Špoljarić i Dombaj, te se pokrivaju sa specijalizantima koji su s njima. Tako je npr. danas bio dr. Vidaković. Pozvali su natrag još tri specijalizanta koji su na specijalizaciji u Zagrebu. Vrlo je malo doktora koji rade. Izgubiti tri liječnika na brojku od 10 je jako puno. Uglavnom, ne znam što da mislim..dojam od prošlog thjedna i danas je neusporediv. Povjerenje mi je vrlo poljuljano i nisam više sigurna da li ću roditi tamo.
    što te točno poljuljalo?
    ne znam, meni je moj porod i boravak u VŽ bio super, često se sijetim toga u jako lijepom sječanju.
    drugi puta opet planiram ići tamo (inače spadam pod petrovu i ta me bolnice neće vidjeti, rijeka mi je predaleko, ostaje VŽ, jedino ako se nešto baš drastično promijeni).
    meni je bilo najvažnije da je beba samnom 24h i sestre su mi bile ok.
    ja sam bila kod dr. j i dr. bilopavlovića.
    ostale doktore nisam srela, tj. jedan pregled mi je obavio fara i bio je ok.
    Posljednje uređivanje od sunce moje malo : 22.10.2010. at 16:56

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •