-
Ja sam bila jučer, nije bilo prevelike gužve ujutro (još sam čekala nakon ctg-a da doktor dođe), a prošli četvrtak u 7:15 je bila samo jedna cura na ctg-u, nekako se rasporede kroz dan izgleda jer sestra neke sad naruči iza 11, tako je rekla.
Dr. J. je došao, imali su sastanak, sestra je rekla da se nada da bude u ambulanti, te da će mi ga svakako nazvati poslije jer smo se prošli četvrtak dogovorili da me prati do kraja, međutim, rekla mi je da ga je netko zvao i da neće dolaziti u ambulantu. Nešto slično je i dr. Š. izjavila za novine, da se pacijenticama samo veli da će ih primiti drugi dr. Da li je možda dobio koju drugu dužnost, ne znam, stvarno šteta ako ne.
Bio je dr. Bilopavlović i on je zvao dr. Š. na konzultacije po potrebi. Meni je također došla, posebice čim joj je rekao da imam dogovor s dr. J. Bila je stvarno korektna, rekla je da će me naručivati kod sebe nadalje (mislim da mi je to u ovoj situaciji i najbolje). Što će biti u rađaoni, ne mogu na to sad utjecat i mogu se samo nadati najboljem.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma