Ne znam točno što me poljuljalo. Ja sam prošli puta bila kod J. no nemam s njim nikakav dogovor, niti sam smatrala da je to potrebno i da to obećava nekakav drugačiji tretman.

Sestra mi je rekla da pregledava dr. Š., a da se specijalizanti tu muvaju. No, doktorica je u jednom momentu otišla, pa kad je došao moj red, sestra je rekla specijalizantu da bi ju trebali zvati da me pregleda, na što je on odgovorio da će pregled obaviti on. S obzirom da sam dva mjeseca strogo mirovala zbog zaostajanja u biometriji i da je moj doktor predviđao hospitalizaciju nije mi baš dobro leglo što je on odlučio obaviti pregled. Nadalje, riječ je o doktoru koji je čista suprotnost nekome prirodno nastrojenom, uz sve to mlad je da bi bilo još žalosnije. Došlo mi je da se dignem u pola pregleda i odem jer su mi njegovi komentari bili nejasni i svaki moj pokušaj da odem kući s odgovorima završavao bi poluagresivnim tonom. Diktirao je uzv mjere sestri da bi nju pitao da li su te mjere ok. Ona je vrlo bojažljivo odgovorila da ne zna. Kada sam ju poslije pitala zašto je on taj odgovor očekivao od nje, rekla mi je da to moram njega pitat. Kada sam ga pitala, skrenuo je s teme rekavši da se ne zamaram mjerama.

Naravno da sam se pitala zašto sam uopće došla.

I bez obzira što su moji glavni razlozi rooming in, ne mogu da ne postavim pitanje ima li tko tamo uopće više intervenirati ako nešto krene neželjenim smjerom ili da li će zbog nedostatka osoblja željet sve "ubrzati" kako bi što prije rješavali gužvu.
Jer ne moram ni spomenuti da mi je rekao da će mi sljedeći put, u 39.tj radit amnioskopiju (???) i da ako sve bude zrelo i s obzirom da sam već sad otvorena 2 prsta da ćemo onda to i obavit.

za poželjet vratiti se opet, zar ne?