Stranica 22 od 41 PrviPrvi ... 12202122232432 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,051 do 1,100 od 2033

Tema: Varaždin 5. dio

Eva Maria avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    ja ću ti reći koga izbjegavati - dr.D.
    12 sati nakon njenog pregleda sam zvršila u rađaoni
    na pregledu dva puta vrisnula i cijeli dan se doma savijala od bolova
    i ako ikad više budem trudna, odbijam amnioskopiju dok ne uđem u 41 tjedan

ne znam kako se zvala moja primalja, al nije mi se nimalo svidjela
    hladna, poprilično bezobrazna ako išta tražiš ili pitaš, ma koma
    vbac kakav ne bih nikome poželjela
    ajoj
    baš mi je žao
    pa kako može biti tako gruba?
    Joj, baš se bojim te dr... Jel ona bude samo u ambulanti iili i u rodilištu?
    Ja ću vjerovatno morat na carski i nebi htjela da mi ozlijedi dijete
    jooj, to se nebi smjelo događat, ipak je to najljepši i najvažniji događaj u našem životu..

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

imam jedno pitanje što se tiče trudničkih tečajeva u vž zanima me kada se održavaju ,dali od 1. utorka u mjesecu pa svaki utorak ili se održavaju tjedno dva, tri dana tj koliko dugo traju, kolika mu je cijena i gdje se točno održavaju

Eva Maria avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Svaki prvi utorak u mjesecu je prvo predavanje.
    Počinje u 18h. dođeš u rodilište pa te sestra uputi, inače su u zgradi kirurgije di je dvorana al prošli tj smo imali baš u rodilištu.
    Tečaj je 4 utorka u mjesecu, traje sat,sat i pol. To je jednom tjedno, prvo govore općenito o porodu porođajnim dobima i sl (bio dr.Bilopavlović) pa je sljedeći utorak sestra Erika (jako korisno.šta sve treba u bolnicu, malo disanje pokaže i sl) onda su komplikacije pri i nakon poroda i na kraju pedijatar.. eto ukratko..
    cijena je 300kn (uključuje naobrazbu na tečaju i prisustvo partnera pri porodu).
    od 1.1. nisu u sustavu pdv-a pa je ravnih 300kn.
    ne moras se ništ javiti samo dođeš.
    i mislim da 3 od predavanja trebaju biti odslušana i ne moraju oba partnera biti prisutna, ali je poželjno.
    jedino je novo da se svaki put popisujemo i da do 4.predavanja treba platiti i tada se dobije ta potvrda
    eto ukratko

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mislim da se amnioskopija radi redovno od 39 tjedna
    ja sam taj dan bila 38+6
    al kažem, ako bude slijedećeg puta, nema šanse dok ne uđem u 41.tjedan!!

u prvoj trudnoći mi je preglede i amnioskopiju radio dr.J. i nisam ništa osjetila
    al mi je puko vodenjak 24 sata kasnije što može i ne mora imati veze
    iako se meni čini da mi to svaki put potakne porod
    i da, u prvoj trudnoći mi je amniosk. radio na 37+5, al trebala sam na planirani carski i beba je bila na zadak pa vjerojatno zato
    ipak je završilo kao hitan carski, al puno ljepši nego vbac

uglavnom, niti u jednoj trudoći me niti jedan pregled nije bolio, do ovog kod dr.d.
    a onda je bolilo za sve prethodne
    ona radi i u rađaoni, bila je dežurna kad sam ja došla, al na odlasku pa me nije pregledavala
    al da je, mislim da bih iskočila iz kože
    međutim, čula sam od 2-3 osobe da je ok za tavke stvari kao što je cr, al koliko je to istina, ne znam...

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Eva Maria hvala na informacijama

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Citiraj Poslid prvotno napisa Vidi poruku
    super da se nešto takvo dešava u našoj blizini nadam se da će biti zainteresiranih, jer je to dobra prilika za sve trudnice da se informiraju o svemu što im trudnoća a i sam porod donose
    nažalost to mi je već malo prekasno pošto mi je termin poroda početak 4 mjeseca

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    međutim, čula sam od 2-3 osobe da je ok za tavke stvari kao što je cr, al koliko je to istina, ne znam...
    nije istina

koji ti je doktor bio na porodu?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    nije istina

koji ti je doktor bio na porodu?
    kaš što rekoh, čula sam, ne tvrdim da je istina
    moje iskustvo se srećom ograničilo na pregled, a ni to nije bilo pozitivno

na kojem porodu?

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

imam jedno pitance.
    Trenutno sam u 33tt i doktorica me šalje za 3 tjedna na kontrolu u vž u trudničku ambulantu. dal se ja za taj pregled moram naručiti, ima li kakav broj na koji mogu zvati? Ili mogu doći za 3 tjedna nenajavljena tamo i obaviti pregled sa uputnicom? Zna li tko broj od ambulante?

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj katarinam prvotno napisa Vidi poruku
    imam jedno pitance.
    Trenutno sam u 33tt i doktorica me šalje za 3 tjedna na kontrolu u vž u trudničku ambulantu. dal se ja za taj pregled moram naručiti, ima li kakav broj na koji mogu zvati? Ili mogu doći za 3 tjedna nenajavljena tamo i obaviti pregled sa uputnicom? Zna li tko broj od ambulante?
    Samo dođeš nenajavljeno s uputnicom. Ujutro obično bude veća gužva, ja sam znala doći oko 11h kad se već raščisti i bila gotova u pol sata do 45 minuta, ovisno da li su doktori bili u rađaoni ili ne.

Nego, jel tko bio nedavno u VŽ na pregledu i rodilištu, kakvo je stanje? Što je s doktorima koji su bili po sudu, hoće li početi raditi ili ne? Konkretno me zanima doktor J.
    Posljednje uređivanje od Nia_Zg : 12.02.2011. at 07:00

big milky mum avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Moja prijateljica je bila jučer na kontroli i čekala je od jutra i bila gotova tek poslje jedan!
    Bila je u ambulanti dr Majcen i dojmovi joj nisu dobri(prijateljici).
    Za doktore ne znam.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Prošli tjedan su u ambulanti bili, koliko znam, dr. Dombaj, Vidaković, Majcen. Prijatelljica jako zadovoljna sa dr. V.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

meni je u drugoj trudnoći na jednom pregledu u ambulanti bio dr.V. i ja sam bila zadovoljna
    kod dr.M. sam bila na jednom pregledu u prvoj trudnoći kad je bila zamjena mojoj soc.ginićki i nisam bila nimalo zadovoljna

hejena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Prošli tjedan su u ambulanti bili, koliko znam, dr. Dombaj, Vidaković, Majcen.
    Strašno.. mislim strašno koji izbor nam je ostao.. najradije bi iz Varaždina putovala u Zg rodit.. ali i tamo bi došla ko zna kome pa mi na isto dođe!

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Citiraj Nia_Zg prvotno napisa Vidi poruku
    Samo dođeš nenajavljeno s uputnicom. Ujutro obično bude veća gužva, ja sam znala doći oko 11h kad se već raščisti i bila gotova u pol sata do 45 minuta, ovisno da li su doktori bili u rađaoni ili ne.

Nego, jel tko bio nedavno u VŽ na pregledu i rodilištu, kakvo je stanje? Što je s doktorima koji su bili po sudu, hoće li početi raditi ili ne? Konkretno me zanima doktor J.
    Hvala ti na informacijama tako sam i mislila al sam ipak htijela provjeriti da bude sigurno.
    Mislim da je dr. J. otvorio privatnu ordinaciju, a i ostali doktori rade u drugim domima zdravlja (dr, F u Ludbregu)

Što se tiče doktora u varaždinu baš ih ne poznajem a i nemam iskustva ovo mi je prvi porod a i kod soc. ginek. odlazim u kc. Prije dva tjedna sm upoznala dr. Vidakovića vodio je tečaj za trudnice, a u praksi ga baš ne poznajem, izgleda mlad i ima puno još za učiti. A čula i pročitala za dr. Bilopavlovića da je dobar od cura na forumu a za druge neznam kakvi su.

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Što je s doktorima koji su bili po sudu, hoće li početi raditi ili ne? Konkretno me zanima doktor J.
    Nia, vidi ovdje http://www.poliklinika-adarta.hr/
    Posljednje uređivanje od dunja&vita:-))) : 12.02.2011. at 19:29

Eva Maria avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

evo, ja drugi tjedan idem na CTG, planiram u čet ili u petak u trudničku..
    Prvi porod i neznam kaj me čeka.
    Zna koja raspored doktora u ambulanti?
    Katarina jesli li zadovoljna tečajom?
    nama je bilo super a i poslije tečaja smo dugo razgovarali sa dr B, tako smo dosta toga naučili i odma si manje u panici..

Ja se bojim dr D. i njene amnioslopije..
    ajde,javite se ako koja dozna raspored

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Dugo nisam bila na ovoj temi, ali znam da je pred kraj 2009. radila mlada Dr. Tot koja mi je bila na 2. porodu. Doduše trajao je doslovno 2 minute, ali bila je ljubazna iako su svi malo šizili što smo uletili na knap.
    Nju mi je preporučio dr. Jukić da je ok jer on nije bio dežuran.
    Prvi porod je bila Dr. Dombaj u rađaoni i drugi liječnik koji već duže ne radi tamo i možeš inzistirati da želiš tu drugu osobu koja je u smjeni jer trebala bi uvijek biti 2 Dr.
    Nadam se da ovo nešto pomaže.

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I da, nikako mi nije jasno da se ti ljudi ne pitaju zašto ih toliko izbjegavaju i zaobilaze ako znaju za njih (npr. Dr. D), a koliko vidim da Dr. Majcen od početka ne mari da li su pacjenti zadovoljni. Ja to zaista ne mogu shvatiti.
    Jasno je da se ne možeš baš svakom svidjeti, ali ako je većina pacjenata nakon što te jednom vidi odlučna da se to više ne ponovi svatko iole intelignetan bi se zapitao??
    Sorry, malo sam OT, ali morala sam to dodati.

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

E ovo je zaista zadnje od mene za danas http://www.regionalni.com/lifestyle/...vodit-e-babice
    A ja se naivno ponadala da je to već na vratima kad sam vidjela naslov.

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Citiraj Eva Maria prvotno napisa Vidi poruku
    evo, ja drugi tjedan idem na CTG, planiram u čet ili u petak u trudničku..
    Prvi porod i neznam kaj me čeka.
    Zna koja raspored doktora u ambulanti?
    Katarina jesli li zadovoljna tečajom?
    nama je bilo super a i poslije tečaja smo dugo razgovarali sa dr B, tako smo dosta toga naučili i odma si manje u panici..

Ja se bojim dr D. i njene amnioslopije..
    ajde,javite se ako koja dozna raspored
    zadovoljna sam sa tečajem ima stvari koje znam a ima i onih koje po prvi put čujem pa mi dobro dođe a to su ipak informacije iz prve ruke pa svakako nisu na odmet a i više ću se pripremit za porod. ovaj put uvodno predavanje nije imao dr. B. nego dr. V. pa onda Erika al uglavno zadovoljna.
    samo što sad imam isti problem ko ti prije, beba okrenuta na zadak i počela se otvarati pa me odma moja ginekologinja poslala na kontrolu u vž, negdje za 3 tjedna.
    a što se tiče bebe nadam se da će se još okrenuti.

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Citiraj EvaMONA prvotno napisa Vidi poruku
    E ovo je zaista zadnje od mene za danas http://www.regionalni.com/lifestyle/...vodit-e-babice
    A ja se naivno ponadala da je to već na vratima kad sam vidjela naslov.
    to će nažalost još malo potrajati da se uvede u praksu, ako se uopće uvede...

Tincha avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    blizu al opet dovoljno daleko od metropole

Početno

Meni je dr. Tot bila na porodu, jako ugodna i ljubazna. Na porodu je bila isključivo promatrač, sve smo odrađivale babice i ja, sve je teklo relativno ok. Poslije me samo zašila i pregledala jel cijela posteljica izišla. Vrlo ugodna u razgovoru i nježna pri pregledu - ostala mi je u jako dobrom sjećanju. Ne bih imala ništa protiv da mi je i na drugom porodu.

hejena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kod prvog poroda primio me i bio prisutan dr. Bilopavlović i sve riječi pohvale za njega , točno ono što očekujem od doktora: doživljava me kao osobu, pita za mišljenje i želje, obazriv je i smiren.. samo još nije bio samostalan nego pod nadzorom dr. Pižete koji mi nije ostao u lijepom sjećanju (stara škola)
    Kod dr. Majcen sam jednom završila kad sam prokrvarila u 12-tom tjednu u prvoj trudnoći.. što reći, kao da nije žensko, ma čak ni muško nego neki robot.. bez ijedne riječi objašnjenja, bez i jedne mimike na licu.. u takvoj situaciji strašno, ne želim ju na porodu!
    Dr. Vidakovića sam vidjela samo prije 2 godine na trudničkom tečaju u sivoj (nekad bijeloj), zgužvanoj kuti, s neprimjerenim riječnikom i pošalicama za jednog doktora (zbog čega mi se učinio napuhan, malo primitivan i neodgovoran). Naglašavam da je sve stvar mog dojma i da nisam čula ništa loše o njemu, možda je to radila samo nervoza jer ipak je mlad.. ali nije netko tko mi ulijeva povjerenje!
    Nadu mi daje što je stvarno kod normalnog poroda prisutnost liječnika minimalna i svodi se na svega par minuta.. a babice su dobre i ukupni dojam Vž rodilišta mi je dobar, isto tako i smještaj i skrb nakon poroda.. tako da kolika god neizvjesnost i nesigurnost su mi prisutni ipak se veslim porodu i svojoj bebici!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

da, i ja se često pitam zašto te ljude nije briga što ih pacijenti izbjegavaju...

dr. Toth (mislim da se tako piše) je meni bila na prvom porodu, tj. carskom
    i imam samo riječi hvale za nju - topla, susretljiva, sve pita, objasni,ma divna je
    a svi koji su ikad vidjeli moj rez od CR se ne mogu načuditi kako lijepo izgleda , gotovo je nevidljiv

hejena, dr.Majcen je upravo takva bila i meni, i kad je u drugoj trudnoći mijenjala moju ginićku, a ja trebala na redovnu kontrolu, rekla sam svojoj ginićki da idem privatno jer ne želim njoj
    uz sav taj grozan pristup još mi se obraćala sa "ti"
    ne patim na to da mi se ljudi tako obraćaju, al prvi put me vidjela i nisam baš neka balavica
    ja se svojim klijentima, uključujući i one mlađe od mene, obraćam sa "vi" i obraćanje sa "ti" mi zvuči neprofesionalno
    imam poriv odgovoriti na isti način..

na drugom porodu su mi bili dr.Pižeta i dr.Risak, on je bio glavni i hm... stara škola, što više reći...

a ako budem ikad više trudna, ne znam koga bih osim dr.T. poželjela...
    samo znam da neću otići tako rano, naravno, ako sve bude ok...
    Posljednje uređivanje od Ginger : 14.02.2011. at 00:21

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Joj, pa baš je sad žalosno tamo u rodilištu, većine dobrih ginekologa nema... Dr.M. znam privatno (doduše nisam ju vidjela već valjda 10 god) i mislim da joj sigurno ne bi išla na pregled, prvo jer ju poznajem, a drugo jer pišete da ste tak nezadovoljne s njom... A za porod mi je i tak nebitno... na prvom su mi i tako bile samo babice, a dr.Š. je došla u par navrata samo vidjeti kak se situacija razvija i konstatirala da nam je samo višak , tak da se nadam da će isto biti i na drugom porodu jednom u budućnosti.

Nego, pitam se samo zašto nisu i u drugim gradovima HR napraviti "lov na vještice" kao u VŽ, jer bi indentična situacija bila po svim rodilištima a većina ginekologa po sudovima i pritvorima...
    Posljednje uređivanje od Nia_Zg : 14.02.2011. at 16:31

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Nego, pitam se samo zašto nisu i u drugim gradovima HR napraviti "lov na vještice" kao u VŽ, jer bi indentična situacija bila po svim rodilištima a većina ginekologa po sudovima i pritvorima...
    slažem se s tobom.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj dunja&vita:-))) prvotno napisa Vidi poruku
    To je poliklinika od dr.J.? Nigdje se ne spominje koji ginekolozi rade tamo, pa nisam sigurna...
    Ali to mi i tako ništa ne znači jer sam u ZG, a kad isplaniramo bebu, morat ću zadnjih par pregleda ići u bolnicu, a on više ne radi tamo. Ah baš žalosno, on je bio super, ne samo kao liječnik, nego i kao osoba...
    Mislim da ću na kraju hvatati dr.Š. jer mi je ona bila na porodu i bila sam zadovoljna, jer je bila jako ljubazna i slijedila moje želje.
    Posljednje uređivanje od Nia_Zg : 15.02.2011. at 12:32

Eva Maria avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

bok cure, evo mene je počelo nekaj šrajfati ...
    pa bi trebala sutra na CTG (gin mi je rekla da odem jedan dan ovaj tj)..
    mislila sam u čet ili petak al bolje da ne čekam ..
    jel znate kakav je raspored dežurstava u gin ambulanti?
    jel bila koja ovaj tj?

zvala bi, al mi je malo neugodno pitati ko kad radi..
    bojim se da me ne otpile ...

Nia ja mislim da je to poliklinika dr J. Tak sam ja čula. I sve kaj ću nadalje trebat privatno ići ću tamo

Ja se nadam dr Bilopavloviću na porodu, jest da je specijalizant al znam da mu mogu vjerovati jer će dat sve od sebe..
    i pričali smo na tečaju i baš me ohrabrio

Javite se, cure, ako imate informacije..

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Drži se draga Nadam se da doktore na porodu nećeš trebati puno viđati, nego samo primalje - onda ćeš imati lijep porod. Primalje te potiču da isprobaš više položaja da si olakšaš trudove, što je meni bilo izvrsno.
    Posljednje uređivanje od Nia_Zg : 15.02.2011. at 21:12

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

jel znate kakav je raspored dežurstava u gin ambulanti?
    jel bila koja ovaj tj?

zvala bi, al mi je malo neugodno pitati ko kad radi..
    bojim se da me ne otpile ...

Nia ja mislim da je to poliklinika dr J. Tak sam ja čula. I sve kaj ću nadalje trebat privatno ići ću tamo

Ja se nadam dr Bilopavloviću na porodu, jest da je specijalizant al znam da mu mogu vjerovati jer će dat sve od sebe..
    i pričali smo na tečaju i baš me ohrabrio

Javite se, cure, ako imate informacije..
    i ja ću za koji tjedan morati ići tamo, početkom 3 mjeseca, a tak mi se neda ići tamo, isto tako ne znam na koga ću naići, a nikoga ne poznam.

za raspored ti ne znam, probaj nazvati, nitko neće znati da si to bila ti (nitko te ne vidi preko telefona, tako bi barem ja napravila) pa pitaj za dr. B.

hejena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Eva Maria SRETNO!
    Obavezno nam javi (ako stigneš) bilo što novog i u vezi tebe i u vezi doktora i stanja tamo

Eva Maria avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

hvala cure, meni sve prošlo
    tak da ipak idem u četvrtak, idem na "slijepo" pa šta bude..
    javim se svakako sa informacijama

pa babice su dobile licencu da same vode porod, a liječnik je samo da provjeri posteljicu i event šav od epi.. bar se ja nadam tak.. i da će to bit dr B.
    a svakako ćemo ja i moj bebač (i MM) odradit najviše..
    tako da babice i ne moraju puno intervenirat, samo na kraju
    super plan

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

pa babice su dobile licencu da same vode porod, a liječnik je samo da provjeri posteljicu i event šav od epi.. bar se ja nadam tak.. i da će to bit dr B.
    a svakako ćemo ja i moj bebač (i MM) odradit najviše..
    tako da babice i ne moraju puno intervenirat, samo na kraju
    Tako je, ti i muž ste glavni tamo, ostavit će vas same i moći ćeš se opustiti Super je da su primalje napokon dobile mjesto koje im pripada u porodništvu. Na epi nemoj niti pomišljati, nije više uobičajen u VŽ rodilištu, eto ja rodila tamo na stolčiću i prošla bez ogrebotine zahvaljujući primalji Eriki

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

To je poliklinika od dr.J.? Nigdje se ne spominje koji ginekolozi rade tamo, pa nisam sigurna...
    Ali to mi i tako ništa ne znači jer sam u ZG, a kad isplaniramo bebu, morat ću zadnjih par pregleda ići u bolnicu, a on više ne radi tamo. Ah baš žalosno, on je bio super, ne samo kao liječnik, nego i kao osoba...
    Mislim da ću na kraju hvatati dr.Š. jer mi je ona bila na porodu i bila sam zadovoljna, jer je bila jako ljubazna i slijedila moje želje.

Da, to je njegova poliklinika, ali zaista ne znam tko još radi tamo.
    Ako te zanima kontaktiraj ga na mail.

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Eva Maria, kako je bilo na pregledu?

jel bio dr. Bilopavlović u ambulanti?

Eva Maria avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Evo i mene drage moje!!
    bila sam u čet na CTG-u. Došla sam tolko prestrašena i nervozna (od nepoznatog) da mi je i tlak bio loš.
    Prvi pogled na raspored, dobro je ne radi dr D.
    Nije uopće bila dežurna u ambulanti ovaj tjedan (nije ni dr B.).
    Uglavnom, dočekala me super raspoložena sestra, stalno se šalila i smijala..
    Baš lijepo, odmah vam je lakše. Bila na CTG-u nekih 20-25min. Stalno je pričala s nama.. Baš super
    Inače, došla sam oko pola 8, (obavezno jedite prije, to je svaku pitala).
    Nije bila gužva, odma sam bila na redu.
    Onda u ambulantu, radila je dr. Karadža. Ljubazna, nekako malo prestrašena (valjda sam joj djelovala preogromno).
    temeljito me pregledala, mjerila trbuh, pričala samnom, a sestra je bila stalno pokraj i smiješila se.. kao, neće boljeti i sl.. Radila mi je vag pregled i istovremeno mi jako tiskala trbuh i bebu prema dolje (to me nije boljelo). al sad jedva hodam kolko mi je nisko i baš me boli donji dio trbuha. Baš se vidi kako mi je trbuh spušten.
    nije mi radila amnio, zatvorena sam.. za tjedan dana idem opet.
    i nadam se dobrom iskustvu kao i sada

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Evo super konačno lijepe vijesti od tog sveg straha od nepoznatog, a što se tiče toga ni meni nije baš ugodno otići na taj pregled, a kaj se mora, mora se.

Čudo da nije bilo gužve. Javi se i sljedeći put da vidimo što ima novoga.

Sretno
    hvala na informacijama

Eva Maria avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Već puno znači kad vas dočekaju ljubazan pozdrav i osmjeh..
    Pa to ništa ne košta ..

Ajde, cure, ako koja bube u prolazu kraj rodilišta nek škicne na vrata od trudničke ambulante (tamo je raspored za sljedeći tjedan)
    bila bi zahvalna

puse

Eva Maria avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

bube=bude

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Pozzz curke, evo ja sam jedna Varaždinka i da vas malo utješim ja sam bivša pacijentica dr. Majcen i ja stvarno s njom imam odlično iskustvo,nisam mogla ostat trudna ona je sve napore upotrijebila i sad već imam curku od dvije godine i uvijek je bila fina i korektna prema meni prije trudnoće, za vrijeme trudnoće pa i nakon trudnoće, stvarno uvijek me je lijepo pregledala i nikad me ništa nije bolilo. A što se tiče rodilišta u Varaždinu odlično je, i za vrijeme poroda i svih pregleda imam samo lijepo iskustvo od smještaja pa do odnosa osoblja. Evo sad čekam drugu bebicu i sad sam pacijentica dr.P pošto je dr.M otišla radit u bolnicu tako da i drugi porod budem obavila u Varaždinskom rodilištu i curke ne brinite jer ste u dobrim rukama. E da i moj muž je svako malo bio kod mene u sobi naravno malo sam ga prešvercala pošto sam ležala 8 dana u bolnici jer imala carski i nikad nije sestra vikala. Eva Maria neboj se sve će biti super , a ja ako ću biti u blizini bolnice javit ću ti raspored

Eva Maria avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj ancy prvotno napisa Vidi poruku
    Pozzz curke, evo ja sam jedna Varaždinka i da vas malo utješim ja sam bivša pacijentica dr. Majcen i ja stvarno s njom imam odlično iskustvo,nisam mogla ostat trudna ona je sve napore upotrijebila i sad već imam curku od dvije godine i uvijek je bila fina i korektna prema meni prije trudnoće, za vrijeme trudnoće pa i nakon trudnoće, stvarno uvijek me je lijepo pregledala i nikad me ništa nije bolilo. A što se tiče rodilišta u Varaždinu odlično je, i za vrijeme poroda i svih pregleda imam samo lijepo iskustvo od smještaja pa do odnosa osoblja. Evo sad čekam drugu bebicu i sad sam pacijentica dr.P pošto je dr.M otišla radit u bolnicu tako da i drugi porod budem obavila u Varaždinskom rodilištu i curke ne brinite jer ste u dobrim rukama. E da i moj muž je svako malo bio kod mene u sobi naravno malo sam ga prešvercala pošto sam ležala 8 dana u bolnici jer imala carski i nikad nije sestra vikala. Eva Maria neboj se sve će biti super , a ja ako ću biti u blizini bolnice javit ću ti raspored
    jako lijepo za znati
    uvijek je lakše kritizirati a kad čujem ovako nešto odmah se opustim i ohrabrim

kad ti je termin?

hvala za raspored

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Baš ljepo iskustvo ancy,
    Ja osobno ne poznajem nikoga od doktora i sestara jer mi je ovo prva beba, samo sudim po onome što čujem od drugih.
    A i oni su ljudi kao i mi svi drugi i imaju pravo ponekad imati loš dan kao i mi svi drugi.

Samo se nadam da će biti sve u redu i neću se žalit na nikoga.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

jako lijepo za znati
    uvijek je lakše kritizirati a kad čujem ovako nešto odmah se opustim i ohrabrim

kad ti je termin?

hvala za raspored
    22.08. dolazi moj drugi anđeo
    15.01.2009. Simona-živahna i vesela mamina maza

Eva Maria avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj katarinam prvotno napisa Vidi poruku
    Baš ljepo iskustvo ancy,
    Ja osobno ne poznajem nikoga od doktora i sestara jer mi je ovo prva beba, samo sudim po onome što čujem od drugih.
    A i oni su ljudi kao i mi svi drugi i imaju pravo ponekad imati loš dan kao i mi svi drugi.

Samo se nadam da će biti sve u redu i neću se žalit na nikoga.
    i ja sam u istoj situaciji.
    Nadam se lijepom iskustvu, sve kaj sam do sad čula su uglavnom pozitvna i lijepa iskustva iz Varaždinskog rodilišta.
    Neću ići sa stavom da nešto zanovijetam i solim pamet, samo da beba i ja nebudemo ugroženi. Jedino mislim da ću odbit Dolantin.
    I sve će biti super!!
    Tako da sam hrabra

Sutra idem na ctg, i na amnio i nadam se da se nešto pokrenulo..
    I nadam se ljubaznosti i osmjehu kao i prošli put..

EEee, znate možda ko je sutra dežuran u trudničkoj????
    Čisto informativno

Ancy dvije male srečice, prekrasno!!!

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam rodila prije 15 mjeseci u VŽ; bio je to lijepi, šašavi porod na koljenima, na strunjači ispred stolčića. Na stolčiću sam istisnula samo glavicu a za ostatak se spustila na koljena. Ideja je bila Erikina, sve je bilo savršeno, prekrasno, prirodno. Ah, trebala bih napisati priču...
    Ovom prilikom samo želim reći koliko je divna i primalja Viktorija! Njezina smjena je završila prije nego sam rodila, ali divota od žene. Nedovoljno hvaljena na ovim stranicama, čini mi se.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mene je na porod zaprimila dr.K. i isto je bila super, topla, ljubazna, nježan

ancy dragao mi je da imaš takvo iskustvo sa dr.M.
    to znači da može biti takva kad želi
    moja oba iskusta s njom nažalost nisu takva...

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Sutra idem na ctg, i na amnio i nadam se da se nešto pokrenulo..
    I nadam se ljubaznosti i osmjehu kao i prošli put..

EEee, znate možda ko je sutra dežuran u trudničkoj????
    Čisto informativno

Ancy dvije male srečice, prekrasno!!!
    Kak je bilo na pregledu?
    Što ima novoga?

Eva Maria avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

evo i mene!!
    Na preglegu je bilo super, mada bez ikakvih novosti kaj se tiće mog mališana..
    Pregledala me dr Tot zbilja, samo riječi hvale, nježna i pristupačna, kao i sestra u trudničkoj ( sestra Friščić) Ma milina
    Naravno da sam ja došla opet u grču i sva nervozna, al brzo je prošlo..
    Bila je srednja gužvica al sve zato jer se dugo čekao dr sa odjela..
    Tamo na vratima piše raspored ko kad radi u trudničkoj. Hm, mislim da to nema veze.. Za četvrtak je pisao dr Vidaković, a radili su dr. Bilopavlović i dr. Tot ( savršeno)..
    Da, i za dr D. -- uvijek napišu njeno prvo prezime dr.Cvijović(tako nekako). Lukavci
    al nekako me popušta strah od nje, nekako pokušavam vidjet neku pozitivu. (pošto neznam ko me čeka u ambulanti).

eh, da u utorak idem ponovo (u sri mi je termin). Pa se svakako javim sa svježim informacijama.

Ako se ne javim onda sigurno grlim svog malog princa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •