Citiraj sarah prvotno napisa Vidi poruku
danas je bila dezurna dr.Majcen, a raspored je sljedeci: UTO- Spoljaric, SRI-Cvijovic, CET- Karadza, PET- Vidakovic

Dosla sam oko 9:30, tamo je vec desetak trudnica cekalo dr koji dolazi iza 9 tek na preglede. Meni su malo zeznuli ctg (Nestalo trake) pa sam sat vremena visila na njemu. Onda je taman dr morala otici u radjaonu i vratila se tek oko 11:30 ali tad je pregled isao brzo jer je cekalo samo 4 trudnice jos. Pa smo onda cekali na UZV jer su i oni negdje nestali tako da sam bila gotova u 12:10. Ajde nekako je brzo proslo jer sam zadnji UZV radila prije dva mjeseca a pred termin sam pa sam strpljivo sve cekala. Uglavnom sve ide brzo ako sus vi tamo, sve 5 svi su ljubazni i smireni, i ako mi porod ne krene ultra brzo il ne uspijem brzo smjestiti djecu nadam se da cu stici U VZ.
a mislim da je takav raspored bio i prošli tjedan dr. Vidaković je bio dežuran u petak a i ovaj je petak dežuran al nema veze, ja ću valjda u petak na kontrolu.
isto tako sam i ja u petak čekala doktor otišao na odjel i tek se negdje oko 11 vratio, a nadam se da će biti bolje ovaj put.

a kad ti je termin?