Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2033

Tema: Varaždin 5. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Katarinam, jesa rodila sam u nedjelju. na zalost veliku nisam se usudila ici u VZ jer su mi odmah poceli trudovi od 5 min i mislili sam to ce brzo krenut, al nakon prijema u bolnicu sve se usporilo, bila sam prikljucena na ctg 8 sati bez mogucnosti dizanja i imla sam jako mucan porod. Sigurna sam da bi mi u VZ bilo puno lakse. odmah su me htjeli na drip ali sam odbila i cekala da se sama otvorim, sto je s obzirom da je treci porod dosta trajalo. O Sv.duhu i nakon 6 godina od mog prvog iskustva imam isto ako ne i gore misljenje, izbjeci ako se moze. Lopte im stoje u spremistu, neke babice se deru na rodilje koje vicu, bas me je dopala losa nocna smjena.
    Al sad je sve to iza nas, beba je dobro , ja sam skoro u punom pogonu oko djecice.
    Sretno svima koji idu u VZ, zelim vam humani i sto prirodniji porod.

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Citiraj sarah prvotno napisa Vidi poruku
    Katarinam, jesa rodila sam u nedjelju. na zalost veliku nisam se usudila ici u VZ jer su mi odmah poceli trudovi od 5 min i mislili sam to ce brzo krenut, al nakon prijema u bolnicu sve se usporilo, bila sam prikljucena na ctg 8 sati bez mogucnosti dizanja i imla sam jako mucan porod. Sigurna sam da bi mi u VZ bilo puno lakse. odmah su me htjeli na drip ali sam odbila i cekala da se sama otvorim, sto je s obzirom da je treci porod dosta trajalo. O Sv.duhu i nakon 6 godina od mog prvog iskustva imam isto ako ne i gore misljenje, izbjeci ako se moze. Lopte im stoje u spremistu, neke babice se deru na rodilje koje vicu, bas me je dopala losa nocna smjena.
    Al sad je sve to iza nas, beba je dobro , ja sam skoro u punom pogonu oko djecice.
    Sretno svima koji idu u VZ, zelim vam humani i sto prirodniji porod.
    sarah baš mi je drago što si rodila a tako sam si i mislila pošto se nisi ništa javljala..... samo šteta što ti porod nije ostao u ljepom sječanju, al sve je to sada iza vas i uživajte z prekrasnim zajedničkim trenucima

čestitke na bebi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •