Eto na, ima nas s obje strane osi - i izmučenih i oduševljenih.Ne znam da me netko pita sta mislim o Vž rodilištu što da kažem, alternative u drugim gradovima ne vidim barem u okviru standardnog zdravstvenog osiguranja, ovdje se izgleda radi stvarno o tome kako kome grah padne - iako nelogičnosti u Varaždinu ima napretek.
Znam samo da ću s drugim djetetom (a sama činjenica da mjesec dana nakon traumatičnog poroda mislim na 2. dijete je ipak pozitivna) bit pametnija pa graknut malo više kad mi netko nešto spočitne.
Evo, savjet - iz prve ruke- ne dajte nikom da vas omalovažava po ni jednoj stavci, samopoštovanje vam nitko neće darivat, stvaramo ga same!

Ne znam da me netko pita sta mislim o Vž rodilištu što da kažem, alternative u drugim gradovima ne vidim barem u okviru standardnog zdravstvenog osiguranja, ovdje se izgleda radi stvarno o tome kako kome grah padne - iako nelogičnosti u Varaždinu ima napretek.
) bit pametnija pa graknut malo više kad mi netko nešto spočitne.
Evo, savjet - iz prve ruke- ne dajte nikom da vas omalovažava po ni jednoj stavci, samopoštovanje vam nitko neće darivat, stvaramo ga same!
Odgovori s citatom