Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2033

Tema: Varaždin 5. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    buci-buci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja jesam prvorotka i zapravo ne znam što me čeka, ali ipak osjećam se spremno psihički i fizičk. Tijekom trudnoće sam pročitala dosta stručne literaure, te sam pratila forum i iskustva dugih žena. Za Vž sam se odlučila jer je moja sestrična dva puta rodila tamo i ima samo riječi hvale. Nisam od onih koje se lako nagovori na nešto pa ću nastojati i ovaj put da mi pregledi, a kasnije i porod bude što je više moguće prema mojim željama odnosno prema planu poroda. Naravno dokle god je malecki dobro.

TinaM - javim u ponedjeljak čim se vratim iz Vž.

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Citiraj buci-buci prvotno napisa Vidi poruku
    Ja jesam prvorotka i zapravo ne znam što me čeka, ali ipak osjećam se spremno psihički i fizičk. Tijekom trudnoće sam pročitala dosta stručne literaure, te sam pratila forum i iskustva dugih žena. Za Vž sam se odlučila jer je moja sestrična dva puta rodila tamo i ima samo riječi hvale. Nisam od onih koje se lako nagovori na nešto pa ću nastojati i ovaj put da mi pregledi, a kasnije i porod bude što je više moguće prema mojim željama odnosno prema planu poroda. Naravno dokle god je malecki dobro.

TinaM - javim u ponedjeljak čim se vratim iz Vž.
    evo i ja sam bila prvorotka i dobila porod kakvi sam baš željela....

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

buci-buci najvažnije je da znaš što želiš i ako ide sve svojim tokom onda češ to i ostvariti......

želim ti sreću i da ti sve ostvari kako si poželiš i da ti porod bude lagan.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •