ja rodila u vž 2008 i 2010 i za oba moja boravka svi su bili izuzetno prodojeći, ali stvarno

prvi porod je bio carski, beba mala, dosta gubi na težini, mlijeka niotkud (počelo polako nadolazit tek 5. dan) i ona nikako neće primiti bradavicu
rekli su mi da će joj morati dati bočicu ako nastavi gubiti na težini i ja sam se složila
prije svake bočice svaka sestra je samnom provela 10-15 minuta pokušavajući je namjestiti pravilno na cicu, onda su nas pustili da cikimo i tek onda su joj dali bočicu
jer je gubila na težini, a rođena je sa 2600g (a ispod, čini mi se, 2500g ne puštaju doma)
i čim je malena počela prihvaćati bradavicu i ponešto i papati, smanjili su bočice, a doma smo išli u potpunosti na ciki

drugi porod je bio vbac, malena je bila puno veća i već se u rađaonici prištekala na ciku i nije puštala
točno 48h nakon poroda mlijeko nadošlo u roku od jednog sata tako da sam mislila da će mi cice eksplodirati - muž trčao po izdajalicu
ni meni ni cimerici kojoj je maleni dosta plakao nitko nije ni spomenuo ni ponudio bočicu
čak je cimerici sestra rekla da malog ne nosa po sobi kad počne plakati, već da ga stavi na cicu svaki put