Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2033

Tema: Varaždin 5. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    big milky mum avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

mislim da ne smije beba u tu sobu! ja sam bebu donesla mužu i sinu na vrata svoje sobe pa me sestra pošpotala!

stanam avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ne smije beba van iz tvoje sobe. u posjet samo može tata, nitko drugi(i djeca). to me ugodno iznenadilo kad sam pročitala na vratima naše sobe(mole za strpljenje ostalih članova obitelji dok se majka i beba vrate doma).
    ne znam jel otac smije držati bebu.vjerovatno ne zbog bakterija

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nisam shvatila da li djeca smiju ili ne.
    I gdje to tata smije - u sobu ili u sobi za posjete?
    Jer ako smije u sobu, zašto onda ne bi držao i djete?
    Ono što me zbunjuje, a bila sam dakle tamo prije 4 godine, je tekst na stranicama iz varaždinskog rodilišta gdje se kaže da tata može držati djete za vrijeme posjeta koliko želi, ali u sobama za posjete ako žena može ustati, odnosno u sobi ako ne može ustati. Znam da je tekst iz 2005., ali bilo nas je dosta tamo i znamo da to baš i nije praksa. Možda bi trebalo ovakve upitnike ponoviti prema bolnici, pa usporediti odgovore sa našim iskustvima.....
    Nije to bit nekog problema, nadam se da ćemo u bolnici biti dva-tri dana, ali ipak ti susreti u prvim danima života pa makar bili i vrlo kratki.... neprocjenjivi su. A znam da će dječaci biti nestrpljivi da vide seku....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •