-
andreja ma
što se tiče dolaska u Vž- kada, kako i sl. - to mi se tek treba iskristalizirati.....prvo je mm rekao da je njemu frka da me vozi u trudovima (daj bože da uopće doživim taj scenarij da mi porod krene s trudovima....) i on je predložio da nađemo neki hotelčić ili sl u blizini rodilišta...njemu je bitno da budem u blizni rodilišta...
al onda ...razmišljam...pa kad da odem tamo?....mislim ne mogu bit u nekom hotelu od 38-39 tt. nadalje...ia imamo i malog od 5 godina.... tak da mislim da će ta ideja past u vodu.....
a onda -imam i roditelje na pola puta zg-vž.....to mi je zgodna opcija za grupno "prazničarenje" tam iza nove godine.....a opet.....
izvjesno je da će mm samo glumiti taxi službu i da će sa mnom na porod ići moja draga pratnja umjesto njega, pa mi je iz tog razloga valjda najzgodniej bit blizu nje....a to opet znači zg.......
zasad je otvoreno kada ću se uputit u zg za vž ali izgleda da ću početak trudova čekat doma,,.....
uuuuuuu al sam ga odužila
nego imam pitanje - kak to mislite "naručit se za pregled"
ja se ne sjećam da sam se naručivala za pregled u vinogradskoj....tamo si došao sa uputnicom i čekao red.....
pitat ću to na tečaju.....
a ići ću početkom 12 mj a ne 11...
Posljednje uređivanje od Canaj : 18.10.2011. at 11:56
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma