ma ja zapravo imam nekog "posla" u studenom pa bi se nekako tada koncentrirala na to, a kasnije fino se koncentriram na "putovanje" u Vž hehehehe. tak sam ja to planirala
I nemoj ti meni sad o "formi" i kiši i hladnoći....(kaj nisi maloprije rekla fino i coolerski da je oke put do Vž-a enivej, ...da nema rupa i kajjaznam) ....a i bolje mi je da vidim unaprijed do kud puca grijanje u autu i da isprobam koje vunene čarape do tada...jer siječanj baš ne bu tropski

čuj... a ovo - ja malo rano -ti malo kasno ...(??!!?)....koliko sam se samo danas nakačila na ovu temu i koliko već puno pretumbavam sve skupa, ajme meni,,,da ću uranit' ...ajd ..već mi je pomalo svejedno..samo nek bude i nek bude ni više ni manje nego predivno i meni (prvi put) i tebi (drugi put)

inače..meni paše da vas čim više rodi prije mene ..tak da se malo oni tam naviknu (ak ima puno novih dr-ova) na planove poroda,na izvoljevanje.. na puzanje i klečanje po podu (itd...itd..) i naravno, da ja onda prikupim što više informacija od vas i da ih spoznam u dušu .- ma... da već s vrata znam "kam pes nese jajca".....
hahahahaha

(lako se sad smijat)