Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2033

Tema: Varaždin 5. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Jel nekome poznato tko je od dr-a u vž rodilištu za prirodan porod otvoren (nakon 1 ili 2 carska reza)? Čula sam da je to dr. Špoljarić, sada kada više nema dr. Jukića..

Canaj avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj V&NMama prvotno napisa Vidi poruku
    Jel nekome poznato tko je od dr-a u vž rodilištu za prirodan porod otvoren (nakon 1 ili 2 carska reza)? Čula sam da je to dr. Špoljarić, sada kada više nema dr. Jukića..
    dr. Tot...
    ...meni je bila većinu poroda prisutna

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Canaj prvotno napisa Vidi poruku
    dr. Tot...
    ...meni je bila većinu poroda prisutna
    Dr. Tot.. predivna mlada doktorica, ona me i porodila (uz dr. Vidakovića), bio je to moj 3. carski (ujedno i zadnji ). Iako sam jako željela VBA2C, nisam se odlučila riskirati i danas mi nije žao, tog dana sam se u srcu oprostila s vaginalnim porodom, a mojem lakšem prihvaćanju realnosti puuuuuno su pomogle dr. Tot i predivna sestra Erika, koje su mi bile i na porodu i na otpustu, i evo i ovim putem im hvala !

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

evo mene konačno...rodila 06.05.2012. curicu Ivonu 3250 tešku i 48 dugu prirodnim putem, bez ikakvih komplikacija i problema

Dr. Tot.. predivna mlada doktorica, ona me i porodila (uz dr. Vidakovića), bio je to moj 3. carski (ujedno i zadnji ). Iako sam jako željela VBA2C, nisam se odlučila riskirati i danas mi nije žao, tog dana sam se u srcu oprostila s vaginalnim porodom, a mojem lakšem prihvaćanju realnosti puuuuuno su pomogle dr. Tot i predivna sestra Erika, koje su mi bile i na porodu i na otpustu, i evo i ovim putem im hvala !
    slažem se s tobom i dr. Tot i dr. Vidaković su mi bili super i u prvoj i u drugoj trudnoći susretljivi, ljubazni bez ikakvih problema i kompliciranja, ovaj put sam pri porodu naišla na dr. Kolenko bio dežuran za vrijeme poroda i sve super....

boška avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

znam da nakon 1. carskog drugi porod može bit prirodan,al nakon dva carska nemože prirodan porod,zbog tankog ožiljka,pa je opasnost od puknuća maternice
    ja mogu pohvaliti dr. Špoljarić,izvrsna žena i doktorica,radila mi je treći carski i napravila je super posao

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •