Citiraj naniluc prvotno napisa Vidi poruku
Mene je isto to mučilo, no budući da sam vidla kako neka druga rodilišta izgledaju, vž rodilište mi je bilo najbolji izbor- stvarno je lijepo uređeno i,što mi je bilo jako bitno, svaka soba ima kupaonu...
neka me nitko krivo ne shvati, ali komocija u bolnici mi je na zadnjem mjestu. nije mi važno kakve su farbe zidovi, s koliko žena djelim sobu i kupaonicu, kakva je hrana. sve ću to preživjeti, glavno da je se bebom sve u redu i da je njoj pružena puna skrb.
ono što mi je važno je da sam u svakom trenutku sigurna da je život moje bebe u najboljim rukama, da se kao žena koja dolazi roditi, i koja praktički stavlja život i zdravlje svoje bebe i sebe same, cijelo vrijeme osjećam kao ljudsko biće koje ima povjerenja u osoblje koje me okružuje.
problem je u tome što ja taj osjećaj nemam, nisam sigurna da ću dobiti ovo što sam gore napisala, jer izgleda da je sve pitanje sreće na kakvu ćeš smjenu naletjeti.
život i zdravlje moje bebe nije nešto s kim se itko ima pravo igrati.

zato sam u dilemi i nemam pojima kuda. vž mi se činilo kao super opcija, ali kao što rekoh čini mi se da se vraćaju na loše. nadam se da sam u krivu.