Ja sam rodila prije dva tjedna, došla u 38.tjednu na ctg, dr. je digao paniku da su otkucaji srca nepravilni (u intervalima od 130-150) i da bebi sigurno nije više dobro u trbuhu i poslao me svu isprepadanu u rađaonu, dali mi drip i prokinuli vodenjak, rodila dva sata nakon toga, maleni je doslovno izletio. Babice su bile ok, ja nisam tip koji viče kod poroda jer nemam snage još i za to pa su i babice bile super prema meni, ali žena u boksu do mene koja je stvarno jako vikala se bome naslušala dernjave babica i psovanja po hodniku. Neke babice su super dok su mi druge verbalno katastrofa, no ja sam na to osjetljiva. Na odjelu su sve sestre bile u redu, no opet, ja ih nisam ni trebala ni zvala jer sam bebu sama prematala, samo su ga došle okupati. Bebu je pregledao onaj muški pedijatar, stvarno je odličan i zabavan, zvao je malenog Junak Janko. Znam da nisam od neke pomoći, ali eto, da bude napisano. Ja nemam loših iskustava ni s prvog poroda, osim blage bezosjećajnosti jedne starije sestre na odjelu prema prvorotki, ali ovaj je put nisam vidjela, možda je otišla u penziju.