Je, ima. U srijedu sam bila na kontroli, decko se okrenuo na glavicu, a curica je i dalje poprecno. Danas mi je 28 tjedana i mislim da sam imala uzasan pritisak i BH kontrakcije (mislim jer nisam sigurna kak to izgleda) nekih 2-3 sata, vec sam mislila da cu morati na hitnu, ali evo prosle su. Doktor mi je rekao da je decko jako nisko i ako mi nesto pocne curit da odmah odem na ginekologiju. Sestricna koja je med.sestra je ispitala malo sestru na odjelu za carski rez i s obzirom da su mi svi nalazi i trudnoca uredni, nema sanse da idem na carski. Tako da cu biti u neizvjesnosti do kraja. Moram se ipak pocet psihicki pripremat za vaginalni porod.
E da, i gin me pitao dal hocu ic s 32 tjedana u bolnicu i bit tamo barem do 37 (ako izdrzim do tad) jer da su tako uvijek slali blizanacke trudnoce. Za sad sam mu rekla da ipak nebi isla. Idem na kontrolu za 3 tjedna pa cu tad cut sta ce rec i ako treba nemam o cemu razmisljati. Sad sam sve lijepo zakomplicirala, nadam se da ces skuzit sve sto sam napisala. )