Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2033

Tema: Varaždin 5. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Naravno da bi trebali misliti i na nas a ne samo na bebice, ali izgleda da je to postalo manje važno ...mislim kakve su im to "granice" da bebe do 3800g svakako porađaju vaginalno i na zadak. A drugi faktori? Pa to nije bebica nego bebonja i pol. Mene je kod takvog vaginalca strah da beba ne zapne. Ja bi najradije da se on okrene pa da idem mirne duše rađati vaginalno, s filmom u glavi o što manje intervencija. A ovak...kad čitam o takvom porodu već mi blješte pred očima riječi "neprirodan porod, komplikacije...". Već unaprijed znam da slijedi epiziotomija koliko ide itd...i kako da se onda opustim i držim one "ja to mogu, samo pozitivno..." Sad sam jedva izdržala vađenje krvi na transfuziji..naravno da se naguraju i starčeki, a njima je tamo zablokirao komp pa su kasnili skoro 45min s vađenjem krvi, a ja više nisam mogla sjediti a ni ležati u onoj stolici već samo stenjati. Bit ću ko zvjer do poroda
    Posljednje uređivanje od Muma : 20.11.2013. at 08:16

anita 0108 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Cure, ja prijavljujem svojih 29 tjedana! Osjecam se malo bolje nego onih par dana nakon pregleda! Kako ste vi? Jeste jos u jednom komadu? Svima saljem ~~~~~~~~~~~~~~~! Uzivajte u vikendu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •