-
Hvala
evo ni sama neznam,ja sam htela carski jer je zadak al svi su inzinstirali da prvo prirodno a ako nebi islo onda carski.cjeli dan sam govorila da imam trudove al je u bolnici recesija i nije bilo papira za ctg,pa su meni rekli da su to lazni trudovi.onda sam popodne kad je bila vizita rekla doktoru da imam trudove na 15 min a on mi na to veli da tak jos mogu imat dva tjedna i bezobrazno otisel iz sobe.i onda navecer kad mi je pukel vodenjak onda je nastala panika kad me videl nije znal kaj bi,hitno su me otpremili u radaonu bez klizme.tam me smjestili u box,ubrzo mi je dosel muz i sve se tak brzo odvijalo,vadili mi puno krvi,sve nesto infuzije stavljali i dali hrpu papira na potpis meni i muzu,onda sam pitala da kaj na carski idem a babica u cudu pitala da kaj ja neznam,a niko mi nist nije govoril.kak da onda znam.na kraju kad su mi vadili bebicu iz trbuha je bila pokakana.a ja sam sve pratila u onom njihovom reflektoru,vidi se cjela operacija u tom svijetlu
na srecu sve je brzo i super proslo i moja mala je ziva i zdrava,brojimo jos malo sati pa idemo doma
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma