samo da se prijavim!

nedavno sam rodila na stolčiću i iskustva su više nego pozitivna.
soba u kojoj je stolčić je odlična! 2 pilates lopte, strunjača na podu, šipka za koju se možeš uloviti...tu je i krevet na koji se zapravo uopće nisam niti pentrala.
mobilni CT i neograničeno kretanje. MM je bio sa mnom svo vrijeme. imali smo MP3 i svoju glazbu, mogli smo si ugasiti svjetla i zapravo raditi sve što nam je u tom trenutku odgovaralo. babice bi dolazile povremeno provjeravati jesmo li dobro i kako ide. predlagale bi položaje i jedna je dala odličan savjet MM-u o tome koju akupresurnu točku treba stisnuti u trenutku kada dolazi trud. mislim da je to bila gospođa maca koju su neke cure spominjale. dežurna je bila dr. topličanec. super je žena! pregledavala me u položaju u kojem mi je najbolje odgovaralo, odn. u kojem sam se zatekla; na strunjači, stojećki...ma bila je fenomenalna!
šećer na kraju je babica karmen koja je došla na smjenu u 7h. (rodila sam 2 i pol sata kasnije). najljepše što svakoj mogu poželjeti, osim da naravno sve prođe dobro, je da vam ona bude na porodu! predivna osoba kojoj je prvoj moj sinko skočio u ruke i odmah u moje naručje. tako smo se mazili još dugo, dugo....svo troje.
evo, samo nekoliko nabacanih misli da ohrabrim cure koje trebaju uskoro roditi
ako imate pitanja...samo dajte!