Citiraj teichy prvotno napisa Vidi poruku
150 kn?? pa to nije tak puno... sad ako bi netko to imao prilike provjeriti bilo bi još bolje... al ipak kao što kažeš kroz dan OK, ali noć je malo... hm... neznam....
Bok..
Eto, ja sam nova na ovom forumu, ali nisam prvorotkinja, ovo bude mi drugi porod. Termin je 25.06. i očekujem i ovaj put dečka (prema dr. Vargi). Inače, prvi porod bio mi je koma; nakon dvanaest sati mučenja u rađaoni završila sam na carskom rezu. Ja definitivno preferiram carski, i to s totalnom anestezijom, jer se bojim da bih se budna kod operacije bojala. Nisam se još ništa pokušavala dogovoriti, ali mislim pronaći dr. Podoreškog, i probati s njim popričati i o carskome a i o sterilizaciji (dr. Podoreški mi se jako dopao kad su me s hitne poslali na odjel; stvarno si je dao truda, i puno toga mi objasnio) ako bi je bilo moguće usput napravit (imam punih 35 godina). Ima li tko kakva saznanja o tim mogućnostima u bolnici Ck? Zna li možda tko koliko se to plaća?
Kaj se tiče apartmana, mislim da je to potpuno nepotrebno, jer tih par dana i tak je bitno samo se odmoriti nakon poroda, a i vrijeme brže prođe ako ima neka živa duša za progovorit par riječi. Bilo kako bilo, svatko odlučuje za sebe...
Vidim da je nešto "u modi" stolček za rađanje... Nisam tip za to, općenito imam jako loša iskustva kao što sam napisala kod prirodnog porođaja. Još uvijek se uznemirim kad se sjetim rađaone, makar je prošlo već dvanaest godina... Ni suprugu koji je onda bio sa mnom, nije se baš dopalo, tak da ovaj put veli da možda dođe na drugi kat bolnice, a možda i ne... Nadam se da razumijete sad zašto sam čekala s drugim djetetom čak dvanaest godina..