-
U vezi boravka u bolnici...
Ja sam čula da se nakon vaginalnog podođaja ide doma treći, a nakon carskog reza peti dan (normalno, ako je sve u redu s bebom i majkom)... Nekad se je ostajalo duže. Jel to štima? Mislim da se nakon carskog ide peti dan doma? I još nešto me zanima... Dok sam prvi put rodila, nisam imala mlijeka, tj. tek negdje peti dan nakon carskog, nakon gotovo svađe s sestrom, i objašnjavanja da nemam mlijeka, ona me zgrabila za dojku, stisnula tak da sam vrisnula, uspjela mi je istisnuti jednu kap mlijeka... Sin mi je bio gladan desetak dana u bolnici. Ja sam ga pokušavala dojiti, al možete misliti kak dijete od četiri kile reagirra na praznu dojku peti dan nakon poroda. Bio je već lud i on i ja. Tu i tam su mu davale nešto, ne sjećam se već, al nije bilo mlijeko, nego neka tekućina. Kad smo išli doma, stala sam u apoteci, kupila adaptirano, nahranila ga... Dijete je spavalo puna četiri sata mirnim snom. Danas je hvala Bogu zdrav dvanaestgodišnjak. Uvjerenja sam da je majčino mlijeko najzdravije, ali mislim da se doslovce pretjeruje s tim dojenjem i zastrašivanjem da ak ne dojiš da bude dijete bolesno, glupo, i ne znam kaj sve još.. Pošto mi je sad nekih 7 tjedana do poroda, jučer sam pregledavajući svoje dojke došla do zaključka da ne vjerujem da bi i ovaj put bilo nekaj od mog mlliječnog bara; nit su se nekaj povećale (nosim sve stare grudnjake prije trudnoće), nit su teške, nit su počele "curiti"... Ne znam. Pokušat ću ponovo dojiti, a što ako se ponovi situacija? Što ako ponovo ne bude mlijeka? Hrane li sada u rodilištu djecu, ili još ustraju na dojenju? Definitivno sam sad već prestara da me neko (mislim medicinska sestra) sad navlači za dojke i prijeti ako neću imati mlijeka. Imam li pravo tražiti dohranu, ako budem ja smatrala da mojemu djetetu treba dohrana u bolnici nakon poroda?
Posljednje uređivanje od daddycool : 24.04.2010. at 08:52
Razlog: brisanje kršitelja
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma