moje iskustvo nije baš najsvježije (pred 19.mj sam imala drugi CR), ali vjerujem da su te stvari ostale iste...
ja sam imala CR s općom anestezijom i bebicu sam dobila recimo cca sat-dva nakon operacije... točno ne znam jer sam bila još relativno ošamućena od anestezije i nisam baš gledala na sat, ali to bi bilo tu negdje... sad kad bolje razmislim, možda je prošlo i više vremena... prvo sam imala onu famoznu vreću s pijeskom na trbuhu i to je trajalo nešto duže od pol sata...
u biti, sad sam se sjetila da su mi bebicu donijeli jedno dva puta najmanje (prije nego su je ostavili za stalno) i probale smo dojiti, ali mala nikak nije htjela prihvatit sisu... negdje treći put kad mi ju je sestra donesla je počela sisati i onda je ostala kod mene... znači, ovo gore kaj sam napisala da ti je donesu za sat-dva najvjerojatnije je kriva procjena... ipak je malo duže...
sjećam se da kad sam imala prvi CR je to sve trajalo puno duže... nisu mi bebu nosili na podoje, i znam da sam spavala puno duže prije nego su mi malog donesli u kinderbet pored mene. ak me sjećanje ne vara, nije uopće bio sa mnom u šok-sobi, a malena je bila.
pored mene je u šok-sobu došla cura koja je imala CR sa spinalnom, i njoj su bebu donijeli fakat jako brzo, tak da vjerujem da sve ovisi o tome kakvu si anesteziju imala... a i valjda ovisi o tome kak se mama osjeća...
na drugom carskom sam izgubila puno krvi, i maternica mi se nije htjela stisnuti dosta dugo tak da su me i te stvari dosta izmučile i možda bi bebu dobila i prije... makar, ponavljam, razlika je o par sati možda...
evo, sad čekam i treći carski...
nadam se da ti je ovaj moj zbrkani post ipak dao neke odgovore...