-
Hej
Eto i mene... Rodila sad sredinom šestog mjeseca. Bio carski rez. Porod filmski, ne mogu se požaliti, sve je prošlo super, i mogu ti reči da ti daju bebicu čim te dopelaju iz operacione sale; tj. odmah. Istina je da se ti još ne možeš gibati, a i dok počne popuštati spinalna, dakle čimm osjetiš prste najbolje da tražiš protiv bolova, ali lijepo je dok je bebica kraj tebe. Prvu noč (rodila sam popodne) normalno je da bebicu nadohranjuju, a ti zvoniš non stop. Naime, meni je prva noč bila koma... Kupala sam se u znoju, zlo mi je bilo, na povračanje išlo... Ali to treba preživjeti. Iskreno, nisam imala snage dojiti. Nakon 24 sata, uzimaju kateter i moraš se dignuti iz kreveta, normalno uz pomoč... To ti je to..
Tu pomoč uglavnom prestaje. Nakon kaj se digneš, trebala bi početi dojiti i sama se brinuti za svoje dijete. E tu, mili moji, kako koji... Meni je moram priznati bilo poprilično teško. Nisam baš dobila mlijeko, kaj da vam velim... Zvonila sam i molila za dohranu, a znate da to baš nije tako jednostavno... Malo ti nabiju odmah grižnju savjesti, onda žene plaču, djeca plaču... Jednostavno treba preživjeti tih pet dana u bolnici. Ako ko ima kakva pitanja; evo ja sam vam friška rodilja...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma