-
pozdrav!
prvo, frankie 100, čestitam!
evo, rodila i ja! i to poprilično iznenadno... nakon 3 pregleda u bolnici (ono, ctg i pretgled svaki drugi dan), bez ikakvih trudova i sa sakroponiranim cervixom, otvorena tek 2cm, već sam mislila da se to nikad neće pokrenuti... 29.06. u 23.30h sam nekaj radila na kompu i skužila da mi nekaj curka (s tim da sam mislila da sam se malo upiškila u gaće), no onda su krenuli neki čudni bolovi ( ne kao u prvom porodu iz leđa u trbuh, nego me samo trbuh bolio)... još sam na internetu nabrzinu prosurfala dal bi to moglo biti to. malo me zbunjivala ta čudna bol, no kad sam skužila da je to sve u pravilnom razmaku (od 3 minute), probudila sam muža da mi "frizuru" zrihta i krenuli smo put bolnice... na pregledu je doktor ustanovio da sam skroz otvorena, no kao ima još vremena do poroda jer se beba nije spustila (to je bilo oko 00.30h), i nek mi daju drip koji sam odbila... nisu mi se dopali komentari babica, da kao doktora treba slušati jer on zna kaj treba da se porod ubrza, i slično... ali nije trebalo ništa ubrzavati jer sam rodila u 01h, lijepu djevojčicu! (znači sat i pol od pucanja vodenjaka i početka trudova). na kraju, ipak babice nisu bile loše, nego skroz ok.
istina, popucala sam od do (uz epiziotomiju)...
donirali smo matične stanice...