evo i mene!
bok andreja!

Također sam rodila u čakovcu..i meni je porod bio zakon.
Ukratko- procurila sam u ponoc i čekala trudove a od njih ništa...barem ne oni jaki... otišla sam na kontrolu..i dali mi antibiotik zbog puknuća vodenjaka ,...da nebi doiobila neku infekciju..i poslali su me u sobu sa stolčekom... i tamo... su mi probušili još jednom vodenjak... bezbolno i super... trudovu su počeli ...iskreno nisam ih baš nešta osjećala... do zadnjih 20 valjda...
svi su bili nejednake jačine..nejednakog razmaka... znači potpuno prirodno...bez tableta i dripa..

Muž i ja smo bili u toj sobici... sestre i doktoricu nismo ni vidli.. vješala sam se ko majmun ako me bolilo po instrumentima.. legla na strunjaću, hopsala po lopti,....nitko nam nije smetao..dok ja nisam pocela urlikat da me boli.... .. otvorena 9 cm---super... i imala sam nagon na tiskanje ...rekli su mi da stisnem jednom..i premjestili me na stolcek.... tamo sam stisnula dva puta--- i DORA je bila vani....

ovo mi je drugi porod i odusevljena sam i doktoricom Topličanec..... i sestrama ...ma mrak... e da malo sam pukla... doktorica je zasila i ja sam hodala..odma.....perfektno...
i uz to imala sam plan poroda isprintan sa rodinog foruma plus natuknice...

i na samom porodu je bio mladi dr. škvorc...ma zakon je bio....