-
moja seka rodila pred 3 mj, užas užas živi samo zbog babice i to neke s kratkom plavom kosom mislim da ima više od 40... bezobrazna do bola!!!! zbog nje sestra pada u nesvjest i malome padaju otkucaji!!!!
prvi porod, još doma puknuo vodenjak, i čekala da trudovi budu svake 3 min, i vozimo ju u čk bolnicu, zaprimaju mladi škvorc i stari škvorc, i ta babica!, odmah pregled, ct i ležite od 02:30 do...
oko 8 uj seka po 3 put nekoga zove jer ju ostavili samu od kad je došla, i dolazi ta babica i veli nismo gluhe kaj zvonite kaj ludi, seka veli mislim da mi beba ide van!!! ova se nasmije i natrag na kavicu, i mrmalja to si ti misliš.... i da za oko 3-4 min seka pada u nesvejest i počinje cviliti aparat za djetetove otkucaje, ova nije znala di joj je glava di noge, ta babica.... i svi doktori dotrče al svi jer se baš smijena mjenjala.... i nakon 10 min izlazi škvorc stari, valpatic, topličanec, i ta babica.... i da se nakon toga čuje dernjava na putu do njihove prostorije za kavu!!!!!
zbog njezinog ponašanja prema pacijenticama, i problemu koji je onda vec bio kolko sam čula 4... onaj tj... al hvala svim doktorima a najviše najboljem marku!!! koji je nov, mlad, a nadseve jako dobar doktor kaj se tiče svega!!!! svaka mu čast!!!! želimo još takvih, a čim manje takvih babica kojim treba uzeti istog trena licencu!!!!! zato djevojke sretno ak naletite na...... sve su ok i dobre al ova!!!!!!..... neeeee
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma